2777
2789
عنوان

این دنیا عادلانه نیست 💔💔💔

134 بازدید | 21 پست

مثلا میبینی یه دختر پدرمادرش موقعیت خیلی خوبی دارن ،از گل نازک تر بهش نمیگن تو خونه پدرش به لحاظ مالی و عاطفی همه چی براش فراهمه بعد به واسطه موقعیت خوبه خانوادگیش،خواستگارهای خوب و خاصی براش میاد با یه پسر همه چی تموم ازدواج میکنه 

یکی دختر دیگه ام مث من ک تو خونه مون یذره آرامش نیست همش اعصاب خوردی .و همین اعصاب خوردی ها باعث شده حتی جسمم بیمار شه دیگه..کمبودهای مادی بماند بعدم یا خواستگار نیست یا اگرم باشه انقد درب و داغونه که اصن نمیشه بهش فکر کنی 

واقعا دنیا عدالت نداره حالم بهم میخوره از همه چی💔😭😭😭

تازه فهمیدی؟ من ۳۰ ساله ک فهمیدم🥺

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم

واقعن هیچی عادلانه نیست ، هیچ چی 

فقط و فقط در ما نهادینه کردن که حکمتی توی این قضیه هست که ما  نمی دونیم 

اگر چه شدیدن قبول دارم که خدا خیلی بزرگه و دوستش دارم ولی از طرفی دلیل این همه ناعدالتی رو هم نفهمیدم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

خیلی حس بدیه یکی ازم میپرسه پدرت چی یا کجاس و من جوابی برا گفتن بهش ندارم اون روز شب برق و گاز رفت هوا سرد بود یبارم گوشیم زنگ نخورد یعنی کسی نبود کنجکاوم بشه بگه نکنه ترسیده نکنه سردشه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

تازه فهمیدی؟ من ۳۰ ساله ک فهمیدم🥺

قبلا هی خودمو قانع میکرد که نه بعضیا همه چی رو باهم ندارن و....

ولی الان دیگه چشمام به روی حقیقت باز شده 

خیلیا همممه چی رو دارن و خوشبختن 

یکی ام مث من ک کار هر روزم گریه اس

دنیا همینه.. ولی مادامی که به این چیزا فکر کنی همه چی برات زهر مار میشه حتی نفس کشیدن.. بعد یه مریضی.. دردی.. دور از جون پیش میاد میبینی وای هیچ چی سلامتی نمیشه 

تلاشتو بکن با همین چیزایی که داری احساس خوشبختی کنی.. چشم بهم بزنی میگذره و دیگه قابل برگشت نیست

قبلا هی خودمو قانع میکرد که نه بعضیا همه چی رو باهم ندارن و....ولی الان دیگه چشمام به روی حقیقت باز ...

بعضی فامیل که وضشونم خوبه وقتی کسی مشکلی داره میگن بخدا بگو .خدا کمکت کنه .از خدا بخواه .حتما حکمت خداست .بعد پشتش میگن فرستادیمش دنبال نخود سیاه بماچه مشکل داره 

تازه برای اون خانواده قیافه میگیرن که ببین ما چه خوبیم خدا خدا میکنیم 

ی سیاست موذیانه 

بله عزیزمواقعن هیچی عادلانه نیست ، هیچ چی فقط و فقط در ما نهادینه کردن که حکمتی توی این قضیه هست که ...

منم قبلا خودمو متقاعد میکردم میگفتم مثلا بعضیا پول دارن موقعیت خوب دارن ولی سلامتی ندارن 

ولی اینا همش کشکه خیلیا همه چی رو با هم دارن و خوشبختن 

دنیا همینه.. ولی مادامی که به این چیزا فکر کنی همه چی برات زهر مار میشه حتی نفس کشیدن.. بعد یه مریضی ...

آخه همون سلامتی هم ندارم 

یه مرده متحرکم کلا

آرزومه بمیرم راحت شم 

منم قبلا خودمو متقاعد میکردم میگفتم مثلا بعضیا پول دارن موقعیت خوب دارن ولی سلامتی ندارن ولی اینا هم ...

خودم موافق به کار بردن اصطلاح خوشبخت بودن نیستم 

چون بارها و بارها بهم ثابت شده که چیزی رو نباید قضاوت کنم ولی خب از طرفی ناخودآگاه خیلی مواقع هم قضاوت کردم

تفاوت ناعادلانه توی همه چی رو قبول دارم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد