2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

284 بازدید | 29 پست

نامزدم دوست دارم ولی قبل اون عاشق یکی بودم گه خدا ازم گرفتش نزاشت بهش برسم دیشب خوابشو دیدم از هشت دارم گریه میکنم همش خیلی دارم اذیت میشم تحمل این زندگی برام سخته میترسم طلاق بگیرم و بعدا دلتنگ نامزدم بشم دلتنگ خاطراتمون از این ورم دلتنگ عشق اولم میشم دارم داغون میشم چیکار کنم ......😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐تراپی درکتون نمیکنم چجوری عاشق یکی دیگه اید بعد وارد زندگی ی بدبخت دیگه میشین

داستانش طولانیه من مجبور شدم عقد کنم روز عقدم گریه میکردم انقدر که چشام باد کرده بود ولی نامزدم دوست دارم بهش وابسته ام هر چی باشع دیگه شوهرم شده 

داستانش طولانیه من مجبور شدم عقد کنم روز عقدم گریه میکردم انقدر که چشام باد کرده بود ولی نامزدم دوست ...

من ازدواج زوری و اجباری رو باورش ندارم

الان شما هم ب تراپی نیاز داری و هم ب فکر کردن اگ دیدی نمیتونی اون یکیو فراموش کنی از این یکی جدا شو

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

والاااا انگار زندگی بقیه ارزشی نداره فقط احساس و خواسته های خودشون مهمه

انشاالله سر خودت بیاد بفهمی عقد زوری یعنی چی بفهمی گیر کردن بین زمین و آسمون یعنی چی کاش هر بلایی سر من اومد سر تو و امثال تو بیاد که راحت آدم قضاوت میکنید