2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که دوسش داشتی قبلا فوت شده یا چیجوری رفتع

چندین سال دوسش داشتم عاشقش بودم ولی عشق یه طرفه بود همه چی بهم خورد از اون روز تا به الان یه روز خوش ندیدم 

حق میگم جر میخورید 🤣🤣🤣🤣

فعلا که تو داری جر میخوری نفهم من اومدم اینجا تاپیک بزنم دردو دل کنم تا آروم شم‌ دهنت ببند وقتی هیچی از زندگی من نمیدونی 

من نوزده سالمه ولی انقدر سختی کشیدم که دیگه طاقتم داره تموم میشه هر روز با نا احتی از خواب بیدار میشم شبا با گریه میخوابم من همجنس توام کاش به جای اینکه قضاوتم کنی یه خورده درکم میکردی که دارم میمیرم از مصیبتام نه اینکه نمک بپاشی رو زخمم کارما هم الکی نیست تو دلم شکوندی انشاالله دلت آتیش بگیره یه روز 

فعلا که تو داری جر میخوری نفهم من اومدم اینجا تاپیک بزنم دردو دل کنم تا آروم شم‌ دهنت ببند وقتی هیچی ...

با دعای گربه سیاه بارون نمیاد 

دارم حقیقت رو میگم وقتی عاشق ی نفری نمیتونی با یکی دیگه ازدواج کنی

من عاشق ی نفر دیگه بودم پسر عموم اومد خواستگاریم تموم خانواده منو میخواستن زورکی ب اون بدن قبول نکردم

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ببخشید برای چی میخواید طلاق بگیرید چون گفتی عشقت یه طرفه بوده می پرسم

یعنی طلاق بگیری تنها بمونی و به عشق اولت برسی؟ یا چون متاهل هستی و به اون شخص فکر می کنی حس خوبی نداری

با دعای گربه سیاه بارون نمیاد دارم حقیقت رو میگم وقتی عاشق ی نفری نمیتونی با یکی دیگه ازدواج کنیمن ع ...

منم از اول به فکر ازدواج نبودم به خاطر مشکلی که داشتم ولی مجبور شدم باهاش عقد کنم به یه دلایلی که اینجا نمیتونم بگم شب عقدم انقدر گریه کردم که نتونستم خوب بخابم خب الان نامزدم دیگه قانونا و شرعا شوهرمه خب دوسش دارم و وابسته ام بهش چون هوامو داره و شوهرمه ولی این وسط گذشته داره داغونم میکنه 

ببخشید برای چی میخواید طلاق بگیرید چون گفتی عشقت یه طرفه بوده می پرسمیعنی طلاق بگیری تنها بمونی و به ...

چون متاهلم این وسط حس خوبی ندارم همش احساس سنگینی میکنم سختمه برام 

منم از اول به فکر ازدواج نبودم به خاطر مشکلی که داشتم ولی مجبور شدم باهاش عقد کنم به یه دلایلی که ای ...

ببین قشنگم من قصد آزارتو نداشتم خودمم درکت میکنم بین زمین و آسمون موندن یعنی چی

حتی حس میکنم انگار دلتو دارن چنگ میزنن

سعی کن خودتو وارد جریان زندگی کنی 

ب زندگیت و آینده ات فکر کن 

هزاران زن متاهل با وجود بچه ،شوهر اولشون فوت کرده مجدد ازدواج کردن،دیگه خودشونو ننداختن توو گذشته

وقتی همچین خوابی دیدی قرآن بخون و بعدش با همسرت وقت بگذرون

ما از خدا مهربون تر نیستیم حتما حکمت خوبی داره این سرنوشت 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ببین قشنگم من قصد آزارتو نداشتم خودمم درکت میکنم بین زمین و آسمون موندن یعنی چیحتی حس میکنم انگار دل ...

متوجه ام ببخشید تند حرف زدم باهات بهتره اول به تراپیست مراجعه کنم