2777
2789

وزنم کم شده 

ولی شکمم بزرگ بزرگ شده 

شیاف و امپول پروژسترون

قرص استرادیول هم مصرف میکنم 

ممکنه از اینا باشه؟ 

بخدا قند شگر اصلا مصرف نمیکنم برنج نون هم خیلی کم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش هایی که مخصوص لاغری شکم و پهلو هست انجام بدین مخصوصا حرکت دوچرخه اگر بچه دار شدین تاثیرات اون ه ...

نمیتونم ورزش کنم 

تازه انتقالم مثبت شده 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

انشالله بسلامتی مامان خانوم😍 والله منم میزدم ولی توجه نکردم ولی خب صد در صد تغییراتی داره وزن بالا ...

مرسی عزیزدلم

نمیتونم ورزش کنم تازه انتقالم مثبت شده

دیگه خدا بعد این همه سختی بهمون بچه داده با فکر چاقی لاغری خرابش نکنیم شاد باش خدارو شکر کن من که شدم ۹۰ 😁۱۳ روز دیگه ۵ ماهم تموم میشه ولی از حالا چون وزنم بالا رفته لگنم پاهام درد میونه حتی کف پاهام شبا نمیتونم بخوابم 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه خدا بعد این همه سختی بهمون بچه داده با فکر چاقی لاغری خرابش نکنیم شاد باش خدارو شکر کن من که شد ...

عزیزم خداحفظش کنه برات کمتر بخور😂

ولی وزن من کم شده

عزیزم خداحفظش کنه برات کمتر بخور😂ولی وزن من کم شده

مرسی آبجی خدا کوچولوی شما رو هم براتون حفظ کنه😚 بتونم باشه😅 خوشبحالت انشالله اضافه وزن نیاری 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به سلامتی عزیزم پس انشاءالله بعدا این موضوع ام حل میکنین موردی نیست

فداتشم ممنون

مرسی آبجی خدا کوچولوی شما رو هم براتون حفظ کنه😚 بتونم باشه😅 خوشبحالت انشالله اضافه وزن نیاری

خخخخ عزیزمی انشالله زایمان خیلی راحتی داشته باشی