2777
2789

خالم ۴۸ سالشه سه تا بچه داره (دوتا دانشجو و یه ابتدایی) 

همسرش الکل یی رویه مصرف میکنه . چک بی محل میکشه به اسم خالم و بچه هاش و پاس نمیکنه. از اینا شکایت میشه هر هفته بددهن هم هست .( خالم الان تو زندگی متوسطه ولی طلاق بگیره وضعیت مالی خوبی نخواهد داشت اصلا ،مهریه هم نداره شاغل هم نیست) 

مامانم ۵۰ سالشه . یه بچه بزرگ داره (ولی دانشجو).  بابام از شوهرخالم یاد گرفته چک های مامانمو خرج کرده (فعلا پاس نکرده که اذیت کنه ولی قطعا پرداخت میکنه ) ، خیانت علنی نکرده ولی با یه خانم چندساله دوسته و  مسافرت هم رفته باهاش. شب ها هم میره باشگاه یعنی از ۵ صبح تا ۱ شب بیرون از خونست .از مامانمم خوشش نمیاد اصلااااا . شاغل نیست مامانم ولی قبلا کار می‌کرده یه حقوق متوسطی داره 

اینا همزمان کاسه صبرشون پر شده میخوان طلاق بگیرن . به نظرتون زشت نیست ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به عذاب هایی که میکشن فکر کن زشت کار پدرت و شوهرخاله هست

میدونی من فکر میکنم پیش مردم بده !

مگه میشه همه مرد هایی که وارد خانواده شدن بد باشن ؟ احتمالا نه . مشکل از خانوادست

از زاویه دید خودت ب وضعیت بابات نگاه نکن .از زاویه دید یه خانم به شوهرش نگاه کنی نه اصلا زشت نیست .

من باشم تو خونه ای که حتی بچم میدونه که شوهرم از من خوشش نمیاد نمیمونم😐

کار شوند اصلا هم زشت نیست مخصوصا خاله تون که دیگه خیلی به طرف فرصت داده. حرف شما رو مادرم به خواهرم که میخواست طلاق بگیره می‌گفت. که مردم میگن حتما مشکل از اینهاست که اهل زندگی کردن نیست. خواهر بزرگم طلاق گرفته. همسرش هم اعتیاد داشت و هم قاچاقچی مواد مخدر بود فهمیدیم طلاق گرفت. خواهر دومی هم شوهرش خیانت می‌کنه دست بزن داره و به شدت بد دهن ولی بیچاره سر خونه زندگی اش نشسته و داره تحمل می‌کنه. خواهر زاده ام اینا رو میبینن میگه ازدواج نمیکنم. این از زندگی مادرم که طلاق گرفته اون از زندگی خواهرم و اونم از مادربزرگم که شوهرش یکی رو صیغه کردن. به روی منم میگه تو هم شوهرت اوکی هست ولی بچه هات افسرده است کرده فقط تو خونه نشستی داری کلفتی می‌کنی و برات وقتی نمونده بری به خودت برسی مسافرتی چیزی برزو.....