2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خواستگار های خیلی خوبی دارن..چون همشون شاغلن.. یکی دوتاشون قصد مهاجرت دارن.. اینطوری راحت ترن ...

پیامبر درزمان ۱۴۰۰سال پیش گف ازدواج مستحبه .مگ قراره همه مزدوج شن چرا توی مختون نمیگنجه مجردیم ی سبکه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

فقط خودمم با ۲۷سال سنفکرکن دختر خاله هام توی سن ۱۵تا ۱۸ سالگی ازدواج کردنرفتن سرخونه زندگیشون والان ...

اووووه سنی نداری عزیزم 

من خودم شاغل بودم از درو دیوار تو سن ۲۷ برام خاستگار میریخت 

و تو سن سی ازدواج کردم 

تازه اگر بیشتر میموندم مطمئنم خاستکارای بهتری میومد 

اینکه سنی نیس

عزیزم من ۳۱ سالمه بنظرت دیر نیس برا ادامه تحصیل ومهات؟

ن ارزوها تاربخ انقضاندارن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

دروغ میگه بچه ها.ازدواج یک قماره اول موفق شین بعد ازدولج کنید وگرنه محدود میشین وادم ها ممکنه در طی ...

هرکسی طبق تجربه اش صحبت میکنه، چرا به نظر یه ادم که تجربه ی خودشو اطرافیانش خوب بوده میگید کم سواد!!!

هرکسی هم طبق نظرهای اینجا قید ازدواجو بزنه یا انتخابش کنه دیگه معلوم الحاله!!!

با حرفهای اخرتون موافق بودم ولی به نظرات بقیه هم احترام بذارید.

همه گفتند بد یه نفر گفت خوب! خوبه اون کاربر هم به کاربرایی که مخالف بودند بگه دروغگو و کم سواد!!!

همه فک میکنن ازدواج ینی 👈🏻🫂💌❤️‍🔥🥰😘👰🏻‍♀️👩‍❤️‍💋‍👨🤰🏻🤱🏻

اما ازدواج ینی👈🏻🕳️💔💥👹🤡💩🤮🫩🤬😭🧟‍♀️🧛🏻‍♀️

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

دروغ میگه بچه ها.ازدواج یک قماره اول موفق شین بعد ازدولج کنید وگرنه محدود میشین وادم ها ممکنه در طی ...

احساس میکنم کم سواد شما هستید که دیگران رو باتوجه به شرایط زندگی خودتون راهنمایی میکنید این دلیل نمیشه چون شما توی ازدواج با شکست مواجه شدی آدم نادرستی سر راهت قرار گرفته دیگران روهم همینطور راهنمایی کنید..‌در اصل کم سواد شما هستید نه ما هزاران آدم و زن های خوشبخت هستند که دارن زندگیشون میکنن آرامش سر پناه همس. فرزند..اصلا ادمیزاد برای چیه؟برای چی به دنیا اومده اومده چیکار کنه؟بله خب ادم هایی عین شما با تفکراتی عین شما ماها جهان سومی کرده....التماس تفکر چون خیلی گناه دارید

هرکسی طبق تجربه اش صحبت میکنه، چرا به نظر یه ادم که تجربه ی خودشو اطرافیانش خوب بوده میگید کم سواد!! ...

گلم بهتره یاد بگیریم ب ادم های کم سواد جولان ندیم چون همین ادما برامون شاخ میشن اینطوری ی تلنگر میخورن ک مطالعه کنن وبخودشون لول بدن بلکم مملکت از جهان سومی بودن دراومد

احساس میکنم کم سواد شما هستید که دیگران رو باتوجه به شرایط زندگی خودتون راهنمایی میکنید این دلیل نمی ...

احساستون اشتباه میگ .همیشه تقابل خیروشر و نظردرست وبد بوده اگ اینطور بود حتی محرم و تقاصبم نبود .فقط نظرات درست قتبلیت احترام دا ن

گلم بهتره یاد بگیریم ب ادم های کم سواد جولان ندیم چون همین ادما برامون شاخ میشن اینطوری ی تلنگر میخو ...

این تاپیک مطالعه نمیخواست، تجربه میخواست و تعداد افراد مجرد.

به نظرم باید یاد بگیریم نظرات مخالف هم پذیرا باشیم، ایشون و اطرافیانش تجربه ی خوبی داشتند اومد به اشتراک کذاشت، همین!

این نشونه ی کم سوادی و بی مطالعه گی و خطرناک بودن برای جامعه نیست