2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی طبق تجربه اش صحبت میکنه، چرا به نظر یه ادم که تجربه ی خودشو اطرافیانش خوب بوده میگید کم سواد!! ...

من هیچ ناراحت نمیشم گلم چون معلومه کی اینجا داره سواد و تربیتش رو نشون میده...آدم ها بر اساس شرایط و زندگی خودشون تجاربی که به دست آوردند توی هرچیزی دیگران رو راهنمایی میکنند اصلا آدمیزاد برای چیه؟تو این دنیا چرا به دنیا اومده؟برای چی زنده است؟زندگی یعنی همین زنده بودن یعنی همین این همه ادم ها خانم هایی هستند که دارن با ارامش،با همسر و بچه های خوب زندگی میکنند همه دروغ گو اند و انقدر با ازدواج مشکل براشون اومده که فقط دارن تحمل میکنن؟این ها چون خودشون عذاب کشیدند اینطور صحبت میکنن و باعث افتخارشون عست که دیگران رو از ازدواج محروم میکنند اینا اتفاقا تا ابد حق الناس هم به گردنشونه...

این تاپیک مطالعه نمیخواست، تجربه میخواست و تعداد افراد مجرد.به نظرم باید یاد بگیریم نظرات مخالف هم پ ...

تجربه باید توام با مطاله باسه ن فقط تجربه .ممکنه اون سبک زندگی داغون باشه 

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

همه فک میکنن ازدواج ینی 👈🏻🫂💌❤️‍🔥🥰😘👰🏻‍♀️👩‍❤️‍💋‍👨🤰🏻🤱🏻اما ازدواج ینی👈🏻🕳️💔💥👹🤡💩🤮 ...

ادم هر چی هم خوب ازدواج کنه و شرایط عالی داشته باشه بازم سئولیت ازدواج زیاده.

من چهل و اندی سالمه و قیدش رو زدم

اگه میبینی الان شرایط زندگیت اوکی هست کلا دیگه ازدواج نکن.

چون طرز فکر ادم تو این سن تغییر میکنه و توان اینو نداره که یکی دیگه به عنوان شوهر بهش امر و نهی کنه.

چند نفر هستن ولی قصد ازدواج دارن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ادم هر چی هم خوب ازدواج کنه و شرایط عالی داشته باشه بازم سئولیت ازدواج زیاده.

واقعا نمی‌دونم ازدواج خوب چیه و اصلا کسی ازدواج خوب کرده؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

اگه میبینی الان شرایط زندگیت اوکی هست کلا دیگه ازدواج نکن.چون طرز فکر ادم تو این سن تغییر میکنه و تو ...

متاسفانه شرایط مالی خوبی ندارم، ولی دقیقا همینه اصلا نمیتونم تصور کنم کسی بهم امر و نهی کنه و به تنهایی خو گرفتم