2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداریم کلا عزیزم ازدواج خوبه و یک چیز نیازه انقدر تو ذهنتون بد جلوه ندید تا یک سنی بله خوبه ادم جوون ...

دروغ میگه بچه ها.ازدواج یک قماره اول موفق شین بعد ازدولج کنید وگرنه محدود میشین وادم ها ممکنه در طی زمان تغییر کنن اینطوری اگ بد بود جوونیتون ب باد نرفته .ازدواج ی گزینه هس هروقت پیش امد باادم درستش.برای سن و حرف مردم وشرایط بد خونه پدر بش پناه نبرین .حرفای این ادمای کم سوادم گوش ندین

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

هستن.. ی عمه دارم.. دوتا خاله دارم.. و دختر عمه دارم.. البته همه خواستگار دارن ولی هیچوقت قبول نکردن

چون مجرد بودن بهتره تا ب ی ادم لول پایین شریک زندگی شدن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

چرا قیدشو زدین؟

ازدواج خوب از محردی بهتره و مجردی هم‌هزاربرابر ب۶تر از ازدواج‌بد،

حاضر نیستم‌به ها قیمتی و با هرکسی ازدواج کنم،سخت گیر نیستم‌اما برای زندگیم‌ملاک‌ ایده آل دارم،تاالان یک ادم‌ نرمال به تورم‌نخورده

دختر داییم خیلی خوشگله . سنشم بالای 40 ولی قید ازدواج نزده میگه هر وقت مورد مناسب بیاد چرا که نه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شرایط بد خونه پدر رو چیکار کنیم

درس

مهارت

استقلال اونجا ادم های بهتریم سرراهت میان