2777
2789
عنوان

یکی بیاد جای من بره سرکار 🥲😬

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 68 پست
نه دیر نیست عزیزم دیپلم داری ؟

حقیقتاً دیپلم ناقص هستم

قراره خودمو برای دیماه سال پیش رو اماده کنم

همزمان با دوازدهمی ها منم بزرگسالان امتحان بدم دیپلم بگیرم

منتها من تجربی هستم 

نمیدونم قبول میکنن یاخیر 🥲

🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حقوق کارمندی نهایتاً بشه ۴۰ تومان اینطور شنیدم به قضات صرفه نظر از اینکه در دادگستری باشن،در د ...

😂😂😂😂

اگر کسی که این حرف رو زده به من معرفی کنید ممنون میشم

دستگاه اجرایی چقدر پول داره مثلا که قوه قضائیه بتونه همچین کاری رو با دادیار ساده انجام بده

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

😂😂😂😂اگر کسی که این حرف رو زده به من معرفی کنید ممنون میشمدستگاه اجرایی چقدر پول داره مثلا که قوه ...

شات پیام هاش رو دارم 

بفرستم برات؟!

تازه رقم بالایی گفته بود!

قضات کیفری یعنی اوناهم بالا نیستن؟!

دادیار که تازه ابتدای کاره بله کمه 

🧸

حقیقتاً دیپلم ناقص هستمقراره خودمو برای دیماه سال پیش رو اماده کنمهمزمان با دوازدهمی ها منم بزرگسالا ...

تو میتونی اول دیپامتو بگیر بعد ی دوره کلاس کنکوربرا دروس عمومی و تخصوصی انسانی برو بعد کنکورحقوق بده قبول میشی عزیزمن

😂😂😂😂اگر کسی که این حرف رو زده به من معرفی کنید ممنون میشمدستگاه اجرایی چقدر پول داره مثلا که قوه ...

چک سفید نمیدن ولی راست میگه حقوقشون خیلی خوبه همون نزدیک ۷۰ ۸۰ ملیون درماه میشه و کلی امکانات رفاهی و کردش کردی . تازه قوه قضایه جز دستگاه هایی اجرایی نیست قوه مجریه دستگاه اجرایه عزیزم خودش ی قوه دیگس 

چک سفید نمیدن ولی راست میگه حقوقشون خیلی خوبه همون نزدیک ۷۰ ۸۰ ملیون درماه میشه و کلی امکانات رفاهی ...

اینا ردیف بودجشون با دولت تعیین میشه (گفتم اجرایی چقدر پول داره که قضاییه پول داشته باشه)(سهم دولت اصولا بیشتره و دولت پول نداره چه برسه سایر قوا)

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

عزیزم حقوق کارمندی نهایتاً بشه ۴۰ تومان اینطور شنیدم به قضات صرفه نظر از اینکه در دادگستری باشن،در د ...

خنده ام گرفته از این فکرت

باورت نمیشه بگم گاهی  پیشخدمت بانک از یه قاضی بیشتر میگیره و مزایای بهتری داره