2777
2789

استخدامی بخون قبول شو راحتتری

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزش پرورش ؟ اصلا نکن اینکارو همینجوری رسمی و پیمانیش یه جورایی بیگاری هست حق‌التدریس که بماند

بله عزیزم 

خب چکار کنم  بخدا تو کف  معلمی هستم شانس من 

امسال ظرفیت تک نفره شد

با قوانیح مسخره ای که امسال دولت اجرا کرد گند زد به سیستم جذب معلم

طرف با کلی سن فقط بخاطر داشتن بچه اومده شده معلم

کسی که دیگه نه رمقی براش مونده نه حوصله ای قراره به بچه های مردم درس بده بعد جوانهایی که تازه درسشون تموم شده و شوق کار دارن اینجوری

.                                                                  
با قوانیح مسخره ای که امسال دولت اجرا کرد گند زد به سیستم جذب معلمطرف با کلی سن فقط بخاطر داشتن بچه ...

کلا دولت‌های اصلاح طلب ، دل خوشی از ماده ۲۸ ندارن و همین آزمون امثالم دیگه موندن لایه منگنه و برگزار کردن تا فقط بگن برگزار کردیم و کلی هم سنگ اندازی جلوی پای داوطلبا

من زمان مرحوم شهید رئیسی جذب شدم، چقدررررررر آدم تو اون سال استخدام شدن، اکثرا هم جوان 

ما تو همکارامون متولد ۷۹ هم داریم که زمان شهید رئیسی جذب شدن 

ظرفیت‌ها واقعا عالی بود

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

کلا دولت‌های اصلاح طلب ، دل خوشی از ماده ۲۸ ندارن و همین آزمون امثالم دیگه موندن لایه منگنه و برگزار ...

منم پارسال قبول شدم

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧