2777
2789

بچه مدرسه ای دارین؟

دخترم میره کلاس اول به جای اینکه خوشحال باشم از غم تمام گردن و سرم داره میسوزه

مجبور شدیم مدرسه دولتی بنویسیمش

خیلی دوست داشتم غیر انتفاعی بنویسمش که خوب درس بدن و امکانات زیاد داشته باشه و شاد باشه

اما امسال بدبیاری مالی آوردیم

شما تجربه مدرسه دولتی دارین

چطوریه؟

جشن شروع سال

امکانات

تو رو خدا راهنماییم کنید

😑کسی بخاد درس بخونه دولتی خصوصی نداره 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من واقعیتش تجربه مدرسه دولتی رو ندارم اما یک پستی رو دیدم مادری خیلی راضی بود که بچه اش رو از غیر انتفاعی برده دولتی. میگفت اونجا معلم ها خیلی بی سواد بودن ولی تو مدارس دولتی خیلی معلم های باتجربه و خوبی داره دخترش. ضمن اینکه کلاس اولیه دخترتون خیلی امکانات خاصی نمیخواد تهش تو خونه خودتون باهاش کار میکنید یا درصورتیکه خیلی دیگه بد باشه معلم براش بگیرید. خیلی دلواپس نباشید

کسایی رو میشناسم تو بدترین ضعیف ترین منطقه درس خوندن الان دکتر شدن

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

عین هم 

باور کن دولتیها بدتر شدن راه به راه حالا میگن جشن الف 

جشن ب ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بگو شوخی میکنی؟

فکر کردم میخواد بره مدرسه دور از جون اینقدر ندارید که وسیله تحریر ندارم 

عزیزم اینکه نشد بره غیر دولتی غصه نداره ها واقعا 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

انقدرم که فکر میکنی خوب نیست مدرسه غیر انتفاعی خواهر من وضع مالیش‌ خوبه دخترش ۱ سال رفت غیر انتفاعی اما آنقدر سخت می‌گرفتن و درس اضافه و بیش از حد میدادن سال دوم دولتی نوشتش. 

دولتی بهتر از غیر انتفاعی هست غیر انتفاعی فقط کلک پوله معلم هاش هم همه یا جوان جوان و بی تجربه اند یا پیر و بی حوصله. 

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

انقدرم که فکر میکنی خوب نیست مدرسه غیر انتفاعی خواهر من وضع مالیش‌ خوبه دخترش ۱ سال رفت غیر انتفاعی ...

امضات😍💖

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

نمیدونم سمت شما چطوریه ولی سمت ما معلمای مدارس دولتی حتما باید تربیت معلم خونده باشن و رسمی باشن ولی لیسانسه های رشته های دیگه میرن توی مدارس غیر انتفاعی و با حقوق کم و ساعتی معلم میشن 

ان شاءالله خوب درس بخونه بتونه مدارس نمونه قبول بشه و اگه هم نتونست فدای سرش یه دختر خوب و شاد و موفق بشه