2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار میکنید(مجرد موندن یا ازدواج کردن)

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 62 پست
چرا؟

اولا عشقی نیست بینشون

دوما کسی که کار نکرده خونه باباش ضروری نیست شوهر کنه و بره سرکار

«هر چه می‌نویسم برای اوست و به خاطر او… من با آیدا آن انسانی را که هرگز در زندگی خود پیدا نکرده‌بودم پیدا کردم»

منظورم اینه مثلا سنتی طور باشه ازدواج ن دوستی و فاز عاشقی

ببین من کلا نظرم اینه ازدواج یک اجبار نیست که حتما باید ادم ازدواج کنه. اگه با ادمی که ایده آلته و علاقه بهش داری و سازگارید باهم آشنا شدی در اونصورت ازدواج کن در غیر اینصورت نه. شما یک جوری از رفتن سر کار صحبت میکنی انگار داری چندش اورترین مطلب ممکن رو میگی. با این طرز فکر هم خودت هم اون پسره بیچاره رو آسیب میرسونی. آدم باید با همسرش همراه باشه. زن و مرد فرقی نمیکنه. زندگی مشترک یعنی دست به دست هم بدین یک زندگی خوب بسازین. نه اینکه یکی فقط تلاش کنه اونیکی فقط استفاده کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من کلا نظرم اینه ازدواج یک اجبار نیست که حتما باید ادم ازدواج کنه. اگه با ادمی که ایده آلته و ع ...

خب چون عشقی این وسط نیست انگیزه ی با هم ساختن رو اونطوری بهم نمیده مخصوصا ک هیچ وقت مجبور نبودم تو مجردی سرکار برم

با این شرایط بهتون توصیه نمیکنم ازدواج کنید چون تو زندگی متاهلی چالش هایی به وجود میاد که فقط یه دلیل محکم میتونه توی اون زندگی نگهتون داره. با این شرایط شما هیچ دلیلی برای اینجور مواقع ندارید و ممکنه راحت به جدایی برسید 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

من مجردی رو انتخاب میکنم مگر اینکه پسر شغل خوب و رو به پیشرفتی داشته باشه که حتی نیاز به کمک خانواده‌اش هم نداشته باشه

از یه سطح بالاتر به پایین تر اومدن تحملش واقعا سخته به زبون شاید آسون بیاد ولی واقعیت خیلی سختتر از اون چیزی برای آدم پیش میاره که از تحمل خارج میشه خیلی از مشکلات زندگی به درآمد و ول داشتن ربط داره نمیگم صرفا پول داشتن ضمانت خوشبختی رو میکنه ولی اینو صد در صد میگم پول نداشتن حتما آدمو بدبخت میکنه

از خودت هم بگذری فردا روز بچه دار میشی دیگه اون موقع میخوای خودتو به آب و آتیش بزنی

خب چون عشقی این وسط نیست انگیزه ی با هم ساختن رو اونطوری بهم نمیده مخصوصا ک هیچ وقت مجبور نبودم تو م ...

پس ازدواج نکن. الان دوتا مشکل بزرگ داری که نمیشه نادیده اشون گرفت. یک اینکه علاقه وجود نداره تو ازدواجت دوم اینکه شما دختر مرفهی هستی و به شرایط سخت عادت نداری. و بعد از ازدواج حتما شرایطت سخت میشه و سختی شرایط باعث میشه علاقه اتم کمتر بشه و از زندگی بیزار بشی. با توجه به صحبت هایی که کردین منطقی به نظر نمیرسه این ازدواج