2777
2789

جالبه که از طرفی مثلا نشون نیدن که ۰ون خانواده عباسی قبلا ۹واد را تخقیرمیکرد ۸الا حقشونه که خودشونم تحقیر بشند ولی از طرفی هم با دل کندن‌جواد از مژگان‌حرفای عباسی ودرست بودن رفتارش با جواد ثابت میشه ۰وم اعتقاد داشت که ایم یک عشق نوجوونی واز سر جواد می پره آخرم همبن شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا رفتار کاراکتر مژگان از فصل اول پر از تناقض بود آدم نمی‌دونست باید ازش بدش بیاد یا دلش براش بسوزه فصل اول به جواد قول داد کتاب حا بزار تا جواد هم بیاد پیشش ولی کلا بیخیال شد و نگذاشت دوباره دو ساعت بعد باهاش کتاب خوند و موقع رفتنش گریه کرد تو نوجوونی ۱۶ سالگی به مادرش گف چرا جوادو راه داری میخوام گذشته یادم بره ولی ۱۸ سالگی تو روزنامه دنبال اسمش می‌گذشت تو فرودگاه گف تو تنها نقطه روشن ایندی عکس گرف و گفت یا من میان یا تو منتظرم باش و رفت ۶ سال کلا ازش خبر نگرف برگشت گف دوستت دارم هم اینو میگف هم رفتار مغرورانه ای داشت تهشم براش  گریه کرد

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌