الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه اصلا معلوم هم نشد اون مدت مژگان واقعا بهش فکر نمیکرده یا چی چون تا ۱۸ سالگی که واقعا تابلو بود ج ...
اره بل اینکه خودش دانشگاه شرکت نکرد آپا دنبال اسم جواد تو روزنانه بود موقع رفتن تو فرودگاه هم که عاشقانه جواد را نگاه میکرد ومیگفت به من بگو مومو تازه یکباره به جواد گفت کاش اختیار آدم دست خودش لود یعنی اگر اختیارش دست خودش بود می موند باسواد.
کلا د حق مژگاننامردی وبی انصافی سد واینکه کانلا تابلو به خاطر ظاهرشگنار گذاشته شد خیلی بد بود البته در مقایسه با مرضیه کاش حداقل ظاهرش خوب بود ومیگفتیم باوجود ظاهر خوب لما شخصیاش موردتوجه جواد بوده ومرصیه میگفتیم خم ظاهرش خوبه هم اخلاقش.
مژگان دختر لوس و خودخواهی بوده که چون جواد تنها بوده و این تنها دوست دخترش بوده عاشقش شده مژگان چشمش فقط موقعیت جوادو گرفته بود که نخبه بود و دانشگاه پورتلند قبول شده بود