2777
2789
نظر من با بقیه متفاوته به نظر من آره گناه داشت اونم جواد رو دوست داشت ولی زیادی تابع خانوادش بود وقت ...

البته اینم هست که مژگان اصلاااا به جواد فکر نمیکرد یعنی اگر وصیت مامان سارا وفوتش نبود هیچوقت یاد جواد نمی افتاد

و وقتی جوادو دید وموقعیتش رو فهمید یکم تحویلش گرفت

جوادم حق داشت چون مژگان کاملا تغییر کرده  بود وازمژگان بچگی خبری نبود 

قنادخونگی🍰

البته اینم هست که مژگان اصلاااا به جواد فکر نمیکرد یعنی اگر وصیت مامان سارا وفوتش نبود هیچوقت یاد جو ...

آخه اصلا معلوم هم نشد اون مدت مژگان واقعا بهش فکر نمیکرده یا چی چون تا ۱۸ سالگی که واقعا تابلو بود جوادو دوست داره

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اصلا معلوم هم نشد اون مدت مژگان واقعا بهش فکر نمیکرده یا چی چون تا ۱۸ سالگی که واقعا تابلو بود ج ...

نه تا18سالگی ام بنظرم یکم وابستگی داشت فقط بهش چون بعداون کاملا جوادو فراموش کرده بود

قنادخونگی🍰

نظر من با بقیه متفاوته به نظر من آره گناه داشت اونم جواد رو دوست داشت ولی زیادی تابع خانوادش بود وقت ...

من دلم براش سوخت مخصوصا با اون خنده های مسخره مسعود ونبش وکنایه هاش به مژگان جواد حتی نیومد فرودگاه خودش حرف را بگه.

آخه اصلا معلوم هم نشد اون مدت مژگان واقعا بهش فکر نمیکرده یا چی چون تا ۱۸ سالگی که واقعا تابلو بود ج ...

اره بل اینکه خودش دانشگاه شرکت نکرد آپا دنبال اسم جواد تو روزنانه بود موقع رفتن تو فرودگاه هم که عاشقانه جواد را نگاه می‌کرد ومیگفت به من بگو مومو تازه یکباره به جواد گفت کاش اختیار آدم دست خودش لود یعنی اگر اختیارش دست خودش بود می موند باسواد.

کلا د حق مژگان‌نامردی وبی انصافی سد واینکه کانلا تابلو به خاطر ظاهرشگنار گذاشته شد خیلی بد بود البته در مقایسه با مرضیه کاش حداقل ظاهرش خوب بود ومیگفتیم باوجود ظاهر خوب لما شخصی‌اش موردتوجه جواد بوده ومرصیه می‌گفتیم خم ظاهرش خوبه هم اخلاقش.

بعدش ی ادم سرخوش تاپیک میزنه مومو چرا اینجوری کرد بعد میره تو پر بازدیدها مطمین باش اینا از بس یوزار ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

مژگان دختر لوس و خودخواهی بوده که چون جواد تنها بوده و این تنها دوست دخترش بوده عاشقش شده مژگان چشمش فقط موقعیت جوادو گرفته بود که نخبه بود و دانشگاه پورتلند قبول شده بود 

حقش بود از تمام رفتاراش خودخاهی میبارید فک کرده چه پوخیه حقشهه دلم خنک شد😂😂فقد اون جا که دد بهش گف میتونی هرجور میخای بار بیاریش

خیلی خودخواه بوودن

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

چرا جواد با مزگان نرفت امروز نتونستم ببینم

چون تصوری کع از مژگان داشت واقعی نبود مومو ی دختر خودخواه و لوس بود تازه گذشتشم فراموش کرده بود میگف من متعلق به اینجا نیستم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding