یاسابانووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 78 عنوان رابطه چشمی با رئیسم 254 بازدید | 29 پست من جایی کار میکنم رئیسم سنش کمه خوشتیپه خوش برخورد کراش زدم روش و یک ماهه اونجام ارتباط چشمی خیلی خوبی باهام داره منم همینطور حتی یوقتایی انقد از نزدیک باهام حرف میزنه گرمای نفسش رو حس میکنم ولی تو رابطس با کسیامکانش هست بیاد طرفم ؟؟ 1404/06/30 | 01:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خود_ماهرو عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 4037 رابطه ی چشمی جدیده؟اگه رلشو ول کنه بیاد سمت توتورو هم برا یه نفر دیگه ول میکنه 💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.
kattrinaa عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4461 ای ادم جاهل😂 لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
یاسابانووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 78 ای بابا دلم پیشش گیر کرده متاسفانه تو رابطس
shiriin_banoo عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 7746 ارتباط چشمی خوب😅جدید بود 😅عزیزم داری خیال پردازی میکنی وایستا هروقت پیشنهاد داد بعد
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9870 اومدم بنویسم نمیگی با خپدت یکدرصد با کسی باشه؟که دیدم خودت اخرش با وقاحت نوشتی تو رابطه سقصد خراب کردن رابطشو داری؟امان از کارمندان خونه خراب کن وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
shiriin_banoo عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 7746 رابطه ی چشمی جدیده؟اگه رلشو ول کنه بیاد سمت توتورو هم برا یه نفر دیگه ول میکنه قدم بعدی رابطه ی تنفسیه😅گرمای نفس و اینا😅
یاسابانووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 78 رابطه ی چشمی جدیده؟اگه رلشو ول کنه بیاد سمت توتورو هم برا یه نفر دیگه ول میکنه ارتباط چشمی منظورمهمیگم امکانش هست؟؟نگفتم انجام بده حتما
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9870 ارتباط چشمی خوب😅جدید بود 😅عزیزم داری خیال پردازی میکنی وایستا هروقت پیشنهاد داد بعد پیشنهادم بده نامزد داره طرف و همه میدونن این میگه میشه اپنو بندازه بیرون و بیاد سمت من؟چقد… وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 14758 بر فرض بیاد سمتت این یعنی عدم تعهد حاضری باهاش بری تو رابطه؟ ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
یاسابانووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 78 ارتباط چشمی خوب😅جدید بود 😅عزیزم داری خیال پردازی میکنی وایستا هروقت پیشنهاد داد بعد خیال پردازی چی اخهدارم میگم ارتباط چشمی خوبی برقرار میکنه خیلی موقع حرف زدن نزدیک میشه اینا خیاله ؟؟
shiriin_banoo عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 7746 پیشنهادم بده نامزد داره طرف و همه میدونن این میگه میشه اپنو بندازه بیرون و بیاد سمت من؟چقد… من اون تیکه ش رو نخونده بودمدرسته در هر صورت این کار خیانتهولی ب نطر استارتر کلا توی خیالات ب سر میبره
یاسابانووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 78 پیشنهادم بده نامزد داره طرف و همه میدونن این میگه میشه اپنو بندازه بیرون و بیاد سمت من؟چقد… نه گلمممم نامزد نیست ..دوست دختر داره