2777
2789
عنوان

رابطه چشمی با رئیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 29 پست
نه گلمممم نامزد نیست ..دوست دختر داره

اگه ا‌نقد جدی هست که تو میدونی پس طرفش براش ارزش داره

تورو هم برای دوبار نفس نفس زدن میخواد دور برت نداره

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر فرض بیاد سمتت این یعنی عدم تعهد حاضری باهاش بری تو رابطه؟

نه من حرفم این نیست بخدا 

بزار یچیزی بگم  یه آدمی ک اینکارو میکنه بنظرت در حق پارتنرش بدی نکرده؟؟

من فقد ازش خوشم اومده نه ازین کارش 

پس هیزه😐وگرنه ادمی که توی رابطه یت به بقیه نخ نمیده

والا استارتر طناب انداخته 

میکه میشه یعنی اپنو ول کنه بیاد با من؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

من اون تیکه ش رو نخونده بودمدرسته در هر صورت این کار خیانتهولی ب نطر استارتر کلا توی خیالات ب سر میب ...

میشه بگی کجاشو خیال کردم؟؟ یارو ۲۰ و خورده سالشه همچین کارایی رو با کسی کنه میگن خیال؟

بیوگرافی اینستاش نوشته همزاد روحی با قلب

خب دیگه پس آویزون نباش دوبار می مالونتت و تموم خیلی می سوزی

من اون تیکه ش رو نخونده بودمدرسته در هر صورت این کار خیانتهولی ب نطر استارتر کلا توی خیالات ب سر میب ...

دیده نگاش میکنه استارتر و فهمیده بهش نظر داره گفته جتمن پایه س دوبار باهاش بخوابم

چقد بیشخصیتیی واقعا .. کاری ک با خودت کردن و بعدا انداختنت کنارو ب دیگران غالب نکن

نه عزیزم من ازم خاستگاری کردن و بله دادم آویزون مرد متعهد نشدم

فکرت تو کار باشه اینقد نگاه نکن پسر مردمو فکر بد میکنه

نه عزیزم من ازم خاستگاری کردن و بله دادم آویزون مرد متعهد نشدمفکرت تو کار باشه اینقد نگاه نکن پسر مر ...

یکم مغزتون بکار بندازی میفهمی

وقتی آدم حرف میزنه با کسی بهش نگاه میکنه 

من دارم راجبه ارتباط چشمی حرف میزنم میگم خیلی قویه توش و چیزای دیگه 

نه تو  رابطه‌ رفتن و اویزونی اینا 

دختر بی ارزش و بی اعتماد بنفس آویزونه نه من