2777
2789

خوبه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم عشق ماشین شوتی اینجور چیزاست

سنش تو رنج ۱۹ تا ۲۳ هست

و حس میکنم شخصیتش ی خورده مبهم باشه ی جوری که انگار هم خوشت میاد ازش هم میترسی ازش

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

واقعا چنتا چیز در موردش میگی خودمم حس میکنم خوبه ولی بعضی وقتها پیش خودم میگم شاید نباشه بنطرت دیدار ...

باید اگ میخوایش نگهش داری .شوخ با جنبه اهل مدارا معاشرتی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

حس میکنم عشق ماشین شوتی اینجور چیزاستسنش تو رنج ۱۹ تا ۲۳ هستو حس میکنم شخصیتش ی خورده مبهم باشه ی جو ...

اره درسته سنش هم ۲۵ اینطوراست 

حس خودمم در موردش همینه بنطرت دیدار خواهیم داشت؟

اره درسته سنش هم ۲۵ اینطوراست حس خودمم در موردش همینه بنطرت دیدار خواهیم داشت؟

احساس میکنم مورد اعتمادت نیس .. یا  سریع اعتماد نکن بهش

راجب دیدار .. فکر نمیکنم فامیل باشین ولی دوستانه بگم بیشتر فکر کن و از ادمای مورد اعتماد زندگیت کمک بخواه راجبش

اره درسته شخصیتش چطور ادمیه بعد پشیمون نمیشم ازچی من واقعا خوشش اومده ؟

اره

احساس میکنم مورد اعتمادت نیس .. یا سریع اعتماد نکن بهشراجب دیدار .. فکر نمیکنم فامیل باشین ولی دوست ...

ممنونم عزیزم اره غریب هستیم، منظورم این بود ادامه میدیم باهم در حد اینکه همو ببینیم؟

حس میکنی از چی من واقعا خوشش اومده؟ 

ممنونم عزیزم اره غریب هستیم، منظورم این بود ادامه میدیم باهم در حد اینکه همو ببینیم؟حس میکنی از چی م ...

ببین به این حسا ششما اصلا اعتمادی نی بخدا من هیمنجور گفتم

ولی چیزای خوبی احساس نمیکنم .. بازم خدا بهتر میدونه ن من

ببین به این حسا ششما اصلا اعتمادی نی بخدا من هیمنجور گفتمولی چیزای خوبی احساس نمیکنم .. بازم خدا بهت ...

ممنونم عزیزم میدونم

همینطوری خواستم بپرسم 

در مورد شغلم و ازدواجم چیزی حس میکنی بگی بهم