2777
2789
عنوان

نتیجه مصاحبه کاری ابن شد 😶

116 بازدید | 13 پست

راجع به شغلش توضیح داد و گفت ببین این شغل رو دوست داری یا خیر و منم گفتم با خانوادم مشورت میکنم بعد بهتون خبر میدم آخر هم گفت باهاتون تماس میگیرم 

این یعنی چی؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

برخوردشون عالی بود 

من یکم استرس گرفتم و بهشون گفتم یه ذره استرس دارم😢 این همه تمرین کردم اخرش

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنسله احتمالا من اگه مصاحبه کننده باشم بگه مشورت با خانواده ردش میکنم

😢😢

کنسله احتمالا من اگه مصاحبه کننده باشم بگه مشورت با خانواده ردش میکنم

دقیقا

طرف اومده مصاحبه هنوز نمیدونه اون شغل رو دوست داره یا نه تازه بعدش میخواد مشورت کنه عجیبه برام.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

برای مصاحبه میرین باید با شوق حرف بزنین و نشون بدین کار رو میخواین نهایت بعدش میگین نمیاین

با شوق حرف زدم خوب ولی بحث سرویس و اینا شد 

گفتم با پدرم مشورت میکنم

دقیقاطرف اومده مصاحبه هنوز نمیدونه اون شغل رو دوست داره یا نه تازه بعدش میخواد مشورت کنه عجیبه برام.

راجع به سرویس گفتم مشورت میکنم😑

شایدم زنگ بزنن ولی تجربه بشه برات

اره کاش زنگ بزنن 

راجع به سرویس گفتم مشورت میکنم😑

معمولا تا یک هفته بعد زنگ میزنن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

معمولا تا یک هفته بعد زنگ میزنن

کاش زنگ بزنن

اگه تایمش معقول بوده یه جوری نشون میده انگار مستقل نیستی و برای کار مصمم نیستی

اره اشتباه کردم

کلی تمرین کردم ولی هیچی به هیچی😑