2777
2789

دختره جاریم داشت لواشک میخورد بعد دختر خواهرشوهرم گریه کرد گفت منم لواشک میخوام اون لحظه جاریم لواشک رو از دست دخترش گرفت برد انداخت تو سطل زباله و خواهرشوهرم نارحت شد و گفت این چ کاری بود

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دعوا کردن دیگه کلی حرف بارهم کردن سر ی لواشک😬

باید تاپیک میزدی جاری بی عقل😂😂

خب بگو بیشعور وقتی ی بچه دیگه کنار بچته ازاول نمیدادی یا نصف میکردی حالا اگه برعکس بود ناراحت نمیشدی

من خونه مادرم باشم پسرم بره با بچه واحد روبرویی بازی کنه میوه هارو تقسیم میکنم میبرم همه باهم بخورن چون بچم نمیاد مجبورم کمی ضرر کنم بچمم بخوره به هوای اونا یا حتی خونه خواهرشوهر میرم ازهرمیوه ای که داریم ۳ تا میبرم که ۳ تایی باهم بخورن کمم باشه تقسیم ۳ میکنم جاریت چطوری دلش اومد بچش بخوره یکی دیگه نگاه کنه نکنه خواهرشوهر قبلا اینکارو کرده الان تلافی بوده

باید تاپیک میزدی جاری بی عقل😂😂خب بگو بیشعور وقتی ی بچه دیگه کنار بچته ازاول نمیدادی یا نصف میکردی ...

نمیدونم کلن فازشون معلوم نیست خیلی حسود و بی عقلن

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️