2777
2789
عنوان

رفتارای پسر همسایمون

778 بازدید | 43 پست

اینو بگم خودش اینجا نیست خونه پدر مادرش همسایمونه...کارش شهر دیگست و اخر هفته ها برمیگرده

من حدود دو سال میشد اصلا نمیدیدمش رفتو امدش کم شده بود یا هر چی من و ایشون با هم هم مسیر نمشدیم....اما بعد دو سال نمیدونم دست تقدیر یا هر چی خیلی خیلی زساد تصادفی همو میدیدم...بعد مدتی بیرون با مامانم دیدمش اولین بار جوری خشکش زده بود نگام میکرد که مامانم متوجه شد رفتار غیر طبیعیشو چون حتی یادش رفت جواب سلام مامانمو بده. من اون لحظه ناراحت شدم چون فک کردم از عمد بود...اما مامانم میگفت جوری نگاش رفته تو صورت تو منو کلا ندیده!..بعد اون رفتارای عجیبترش شروع شد...منو میدید هی از دور نگام میکرد یا میدید بیرونم اونم بیرون وایمیستاد و خونه نمیرفت ...اومد عیادت پدربزرگم(آشنای خونوادگی هستیم) باهاش چند ثانیه چشم تو چشم شدم جوری رفت هپروت که خالم اسمشو صدا زد نشنید بعد با لکنت جواب داد

و همش از دور هم که منو میبینه مبخواد یه جوری علنی بهم توجه کنه....

من نمیفهمم این ادم هیزه؟ علاقه منده؟ دردش چیه و از کجا باید بفهمم...چون ذهنم درگیرش شده و بهش بی حس نیستم....و متاسفانه همش تقصیر خودش بود که شروع کرد نخ غیر مستقیم دادن...و حداقل اگه جلو میومد حرفی میزد اینجوری بلاتکلیف نبودم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم عاشقه

اخه یهویی ادم اینجوری میشه؟

ما قبلا هم زیاد همو میدیدیم..قبل دو سال پیش

اما امسال عجیب شده رفتارش

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اخه یهویی ادم اینجوری میشه؟ما قبلا هم زیاد همو میدیدیم..قبل دو سال پیشاما امسال عجیب شده رفتارش

ببین ب عنوان ی دختر باید خودت تشخیص بدی این رفتارا از روی هوسه یا عشق

عاشق مولانا ...  آقایون درخواست دوستی ندید . 

حتی اگه طول کشید شما اصلا حرکتی نکن بزار خودش جلو بباد

نه نمیزنم

اما متعجبم ازش.

نه به رفتارش که کلا توجه ازش میباره

نه به اینکه حتی تلاش نمیکنه پیج اینستامو فالو کنه...که مطمئنم پیجمو دیده

نه نمیزنماما متعجبم ازش.نه به رفتارش که کلا توجه ازش میبارهنه به اینکه حتی تلاش نمیکنه پیج اینستامو ...

دو حالت داره 

یا خیلی بلده میخواد دوستی اتفاق بیفته بعد خوش نبود کات

یا خجالتی و ترسو هست از واکنش شما میترسه 

فعلا عادی رفتار کن ببین چیکار میکنه

ببین ب عنوان ی دختر باید خودت تشخیص بدی این رفتارا از روی هوسه یا عشق

متاسفانه نمیدونم...فقط توجه هاش زیاده...از دور منو میبینه هی یه جوری گردنشو میچرخونه نگاه میکنه...یا مثلا بفهمه بیرونم سعی میکنه بره و بیاد....

چند باری به بهونه مریضی و ختم میومد خونه پدربزرگم...و حس میکردم از عمد میومد که منو ببینه....

دیگ نمیدونم رفتارش هوسه...بازیه...چیه

متاسفانه نمیدونم...فقط توجه هاش زیاده...از دور منو میبینه هی یه جوری گردنشو میچرخونه نگاه میکنه...یا ...

بزار یکم‌ بگذره . خودش میاد سمتت اگه عاشق باشه

عاشق مولانا ...  آقایون درخواست دوستی ندید . 

دو حالت داره یا خیلی بلده میخواد دوستی اتفاق بیفته بعد خوش نبود کاتیا خجالتی و ترسو هست از واکنش شما ...

نه  ابدا ادم خجالتی ای نیست ابدااااا

بسیار هم اجتماعی و پرروعه

مورد اول صادق تره و خیلی بلده مطمئنم

یعنی چی که مبخواد دوستی اتفاق بیوفته ؟ چجوری میخواد اتفاق بیوفته وقتی سعی نداره حتی فالوم کنه؟

میخواد فقط شما پیش قدم بشین یا چراغ سبز بگیره ازت اینو مطمعنم

چراغ سبز مثلا چجوری؟

اگه بخواد من پیش قدم‌بشم علاقش بخوره تو سرش که😂