2777
2789
عنوان

جاریم بچش سقط شده بعد میگه

481 بازدید | 13 پست

شوهرم همش سیگاررر میکشه از وقتی فهمیده بچم سقط شده

میخواد خودکشی کنه

حالا الکی چرت میگه

همین امشب اومده بودن خونمون سه بار برادرشوهرمو صدا زد 

برادرشوهرم بهش محل سگ نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی بیچاره زنه. الان تو وضعیت شکننده‌ای هستن هردو. مخصوصا خانوم. آقا نباید اینجوری کنار بکشه و بی محلی کنه خانوم هم نباید پیازداغ قضیه رو زیاد کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خب حالا تو خوشحال نشو دنیا گرده 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خوشحال نشو دنیا گرده بعدم مطمئن باش باز بزودی حامله میشه و ایندفه خدا نگه می‌داره بچشو

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خوشحال نشو دنیا گرده بعدم مطمئن باش باز بزودی حامله میشه و ایندفه خدا نگه می‌داره بچشو

دقیقاا کسایی که سقط میکنن بعدش زود حامله میشن ، چند تایی که اطراف ما بودن بعد چند ماه دوباره حامله شدن 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

واقعا برا تو و برادرشوهرت متاسفم بیچاره جاریت

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌