2777
2789
عنوان

فردا برم یا نه شما بودین با این شرایط میرفتین سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 65 پست
خیلی خوبه از نظرم من فکر کردم دو شیفت صبح و عصره اگر این تایمه ایراد نداره انقدرم تو رله بودی حتما ب ...

نه عزیزم کلا ۴ ساعته اگه دوشیفت بود با این حقوق اصلا نمیرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم بصرفه.نزدیک تر نمیتونی پیدا کنی؟

کار باشگاه فعلا نه نتونستم پیدا کنم نزدیکتر

نمیدونم میترسم به امید اینکه نزدیکتر پیدا میشه اینم از دست بدم بیشتر بخاطر شرایطش و نوع کارش میخوام برم وگرنه ۴/۵ تومن چیزی نیس

خب باید اینو بسنجی که بچه داری و خانه دار. 

5 تومن حقوق کافیه؟ از نظر من نه. چون داری از وقت خونه و زندگی و بچه داری میزنی 

و اینکه مطمئنی کل مسئولیتت کار با سیستم هست؟ 

اینجوری نباشه که بهت بگن نظافت هم با شماست. 

در کل شما باید شرایط خودت رو بسنجی که چی برات الویت داره. 

خب باید اینو بسنجی که بچه داری و خانه دار. 5 تومن حقوق کافیه؟ از نظر من نه. چون داری از وقت خونه و ز ...

درسته حرفت، امروز از منشیه پرسیدم گفت کارت راحته شهریه هارو میگیری ثبت نامی هارو انجام میدی برا همه کلاسا، یه نظافت جزئی هم میکنی مث دستمال کشی میز کارت و اینا

تمیزکاری داخل سالن فک کنم وظیفه منشی نیس و کمکی جدا داره برا تمیزکاری، ببین ۵ تومن ک کمه ولی خب از اونطرفم من برا باشگاه باید یک تا یک و نیم ماهیانه پول بدم میگفت هرکلاسی بخوای بیای رایگانه کلا چه بدنسازی چه هرچیز دیگه

از یه لحاظم میگم ک من الان برا آشپزی سخت میشه واسم آخه من کلا عادت دارم ۱۲ و نیم اینا میرم سراغ غذا درست کردن چون شوهرمم دیر میاد خونه، الان باید زود از خواب بیدار بشم ک زودم غذام آماده باشه و همه کارامو بکنم

کار باشگاه فعلا نه نتونستم پیدا کنم نزدیکترنمیدونم میترسم به امید اینکه نزدیکتر پیدا میشه اینم از دس ...

کار با سیستمه فقط؟ خوب بلدی؟ ببین من یه جا رفتم برای کار صحبت کردم.کار با سیستم رو زیاد بلد نبودم.ولی میگفت یاد میگیری.بعدش گفت اگه یه اشتباه بشه از حسابت کم میشه.یه دختری اونجا بود گفت یک بار اون این اشتباه رو کرد از حقوقش کم شد.منم ترسیدم نرفتم.این همه کار کنی فقط به خاطر یه اشتباه از حقوقت کم بشه.

کار با سیستمه فقط؟ خوب بلدی؟ ببین من یه جا رفتم برای کار صحبت کردم.کار با سیستم رو زیاد بلد نبودم.ول ...

آره یکم ریسک داره ولی خب امروز رفتم یادم داد کارش زیاد سخت نیس و هزینه کلاسارو خودش تو سیستم میزنه بعد تو کارت میکشی ولی باز بخاطر مسیرش و اینا واقعا نمیدونم چیکار کنم

حقوقشم کمه ممکنه تا دوسه ماه اول بهم ساعتی سی تومن بدن ک درماه تقریبا میشه ۳/۲٠٠ خیلی کمه من نهایتش رو حساب کردم شد ۵ تومن