2777
2789
عنوان

فردا برم یا نه شما بودین با این شرایط میرفتین سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 65 پست
تایم کاریت چقدره؟تکلیف بچه ات تو تایمی که نیستی چی میشه؟از نظر مالی یا روحی نیاز به کار داری؟

تایم کاریم کلا ۴ ساعت

بچه ام پیش مادرشوهرم میمونه تو یه ساختمونیم بعد گفت مشکلی نداره اگه خواستی میتونی بعضی روزا با خودت بیاریش

ببین من دوتا شغل دیگه ام دارم ولی ثابت نیس مالی زیاد نیاز ندارم ولی کلا دوس دارم یه شغل ثابتم داشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای پسره خیلی مفیده ..کلی کیف میکنه..یک‌ ماه آزمایشی برو اگه دیدی واقعا سخته و نمیصرفه دیگه نرو

آره موافقم بهشون گفتم چن روز آزمایشی میام ببینم چی میشه

تایم کاریم کلا ۴ ساعتبچه ام پیش مادرشوهرم میمونه تو یه ساختمونیم بعد گفت مشکلی نداره اگه خواستی میتو ...

با شرایطی که گفتی بنظرم برو.۵تومن برای ۴ساعت بااین شرایط که هم خودت بتونی ورزش کنی هم بچه ات از خونه بازی استفاده کنه کفایت میکنه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

۵ تومن ی لقمه س. بیگاریه. همین از خونه بزنی بیرون خرجه . چهار تا مغازه میبینی خرج میاد .نکنی ، افسرد ...

دقیقا اینم هستش ولی از اونطرف تمرین خودم و بازی پسرمم رایگانه

کارش هرچقدر هم راحت باشه داری براش روزی چند ساعت وقت میزاری پنج تومن به چه درد میخوره یه دیگ بلال پخ ...

ببین از این لحاظم فک کردم ک باید صبح زود بیدار بشم کارامو کنم غذامو درست کنم ک غذام حداقل تا یک یا یک و ربع آماده باشه ک بخورم و برم ک دو برسم اونجا حجم کارام خیلی زیاد میشه

اگه ماشین داری برو وگرنه هزینه ی رفت و آمدت شاید زیاد بشه با توجه به اینکه حقوقت کمه

شوهرم با موتور میبرتم خودم هنوز گواهینامه نگرفتم ماشین دارم گواهینامه بگیرم خودم میرم، با اسنپ و اینا اصلا نمیصرفه ولی گاهی اگه همسرم کار داشته باشه مجبورم با اسنپ برم یا برگردم