2777
2789
عنوان

آیا از بچه دار شدن پشیمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 50 پست
عرض کردم خدمتتونما کودک نیاز به درمان و خانواده میزبان ثبت نام کردیم

دومی یعنی چی ؟! 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

دومی یعنی چی ؟!

طرح میزبان ینی بچه رو موقت بهت میدن تا تکلیفش مشخص بشه.

حالا بعد اینکه تکلیفش مشخص شد یا برمیگرده پیش خانوادش اگه صلاحیتشو داشته باشن یا کلا میدنش به فرزندخواندگی که اگه بخوای میتونی اقدام کنی و برای همیشه پیشت بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرح میزبان ینی بچه رو موقت بهت میدن تا تکلیفش مشخص بشه.حالا بعد اینکه تکلیفش مشخص شد یا برمیگرده پیش ...

ابنحوری سخته ک اگ دلبسته بشی چی؟!

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

ابنحوری سخته ک اگ دلبسته بشی چی؟!

دیگه قبل ثبت نام همه خانواده میدونن شرایطو و یجورایی ریسکه اما خب ممکنم هست بچه رو بهت بدن که انگار تمام قوانین بهزیستی رو دور زدی و خیلی سریع این اتفاق میفته.

هدف از این طرح اینه که بچه ها وارد محیط بهزیستی نشن و توکل کشور ها در حال اجراست

تو این شرایط حماقته وقتی میتونی یکی از اون هزارتا بچه رو به سرپرستی بگیری خودت بچه به دنیا بیاری

کدوم هزارتا بچه.والا ما رفتیم شیرخوارگاه آمنه گفتم اینهمه آدم بچه دار نمیشن چرا بچه هارو نمی‌دین بهشون. بهمون گفتن بچه ای نیست ما اینجا ۱۶ _۱۷ تا بچه داریم که اوناام بدسرپرستن نه بی سرپرست. بعدم ۲۵۰۰ تا زوج تو صف انتظار بچه هستن .یکی از دوستام ولی بچه دار نمیشد بهش بچه بد سرپرست قرار بود معرفی کنن