2821
2789
عنوان

دیت با پسرخاله

323 بازدید | 31 پست

سلام بچه‌ها 

ی پسرخاله دارم ک منو میخواد چندوقته و یمدت باهم حرف می‌زدیم(درحد چت) و بعد کلا کات شد و حرفم نزدیم دیگه چون بقیه فهمیدن و منم نخواستم ادامه بدم چون مامانم و مامانش. اینا فهمیدن و حوصله دردسر نداشتم 

حالا بعد چندماه پیام داده که دلم تنگ شده و جایی نیست که داشته باشمت و اینا وقتی از مسافرت اومدی بریم کافه کارت دارم حضوری حرف بزنیم(تاحالا باهاش بیرون نرفتم)

از طرفی درگیر درسم اینا هستم فعلا مسافرتم رفتم کلی عقب افتادم ازشون بعد از فضای مجازی هم دور شدم که مغزم حاشیه نره 

چندروز پیش که این حرفو زد گفتم نه نمی‌خوام درگیر شم و اگر میخواستم دیت برم ده بار تا الان رفته بودم (کلا خیلی اذیتش کردم قبلا یجورایی رومون توهم باز شده)

ولی الان میگم کاش میرفتم  چون همش تو مغزم اینه اگر میرفتم چی میشد ،،،،

ن بعنوان دیت بعنوان اینکه حرفشو بزنه و بعد کلا بلاکش کنم دوباره یعنی بشه اولین و آخرین دیدارمون(دونفره)

از طرفی میگم نکنه برم بعد درگیر شم نتونم بلاکش کنم و تمومش کنم 

چیکار کنم بنظرتون ؟؟ پیام بدم بگم میام(البته پنج روز اینا از حرفش گذشته)؟؟؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من نرو 

اصلا با فامیل جماعت این چیزا خوب نی 

اگه ازدواج نشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نرو 

بری مخت رو میزنه و درگیر میشی 

تهشم خانواده میفهمن و دردسر 

اگه واقعا بخوادت میاد خاستگاری 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

به نظر من نرو اصلا با فامیل جماعت این چیزا خوب نی اگه ازدواج نشه

آره خودمم میترسم اگه برم کسی بفهمه یا اتویی بگیره با اینکه یک حرف زدن سادس

از طرفی تو مغزم یچی قلقلکم میده برم ببینم چی میگه☹️

آره خودمم میترسم اگه برم کسی بفهمه یا اتویی بگیره با اینکه یک حرف زدن سادساز طرفی تو مغزم یچی قلقلکم ...

چی میخواد بگه اخه 

خودتو گول نزن هیچی نمیخواد بگه 

از الان خودتو بکش کنار 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1