2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون برای جلوگیری از سقط

27080 بازدید | 23 پست

سلام دوستان گلم

دکترم بجای شیاف برای جلوگیری از سقط بهم قرص دوفاستون تجویز کرده ۱۰ روزه مصرف میکنم چون سابقه یه سقط داشتم

خواستم بدونم کسی مصرف کرده ؟عوارص داره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده کردم اما تاثییری توی لکه بینیم نداشت  شیافت برام بهتر. بود

شیاف روزی چندتا مصرف کردی ؟

عزیزم از هفته چندمت لکه بینی داشتی ؟

من خدا شکر لکه بینی ندارم. ولی خودم حس میکنم شیاف داشته باشم بهتر

بنظرت دکتر برم بگم شیاف بده ؟

دوفاستون مصرف کردی دچار حالت تهوع نشدی ؟

شیاف روزی چندتا مصرف کردی ؟ عزیزم از هفته چندمت لکه بینی داشتی ؟ من خدا شکر لکه بینی ندارم. ولی خو ...

من هفته ۵ خونریزی داشتم برای چند. ساعت بعد. لکه بینی رفتم دکتر. بهم همین دوفاستون رو. داد. روزی سه تا قرص ولی اصلا لکه بینیم قطع نشد. بعد. چند. وقت باز رفتم واسش خودم بش گفتم برام شیاف بنویس اونم نوشت گفت با مسئولیت خودت ولی من استفاده کردم خارجیشو. روزی دوتا لکه بینیم قطع شد  فقط باید. برم سونو وضعیت رو ببینم  

دوستم هم لکه بینی نداشت ولی برای محکم شدن جای بچه روزی یدونه واژینال استفاده میکنه

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷

من ٢تا سقط داشتم تو اين بارداري از اول هر ١٢ساعت دوفاستون خوردم يه دونه شياف هرشب و دوتا آمپول پروژسترون هروز،قرص و شياف تا زايمان ايشالا آمپول تا هفته ١٢

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
من هفته ۵ خونریزی داشتم برای چند. ساعت بعد. لکه بینی رفتم دکتر. بهم همین دوفاستون رو. داد. روزی سه ت ...

ممنون از راهنمایتت عزیزم 

ان شالله نی نی ات سالم باشه

من لکه بینی ندارم ولی باتوجه ب سابقه سقطم گفتم شاید شیاف برا جنین بهتر باشه

من ٢تا سقط داشتم تو اين بارداري از اول هر ١٢ساعت دوفاستون خوردم يه دونه شياف هرشب و دوتا آمپول پروژس ...

عزیزم ان شالله نی نی تو سالم بغل بگیری

دوفاستون میخوردی حالت تهوع نداشت برات ؟

الان مگه لکه بینی داری این همه قرص و امپول و شیاف پروژسترون استفاده میکنی ؟

عزیزم ان شالله نی نی تو سالم بغل بگیری دوفاستون میخوردی حالت تهوع نداشت برات ؟ الان مگه لکه بینی د ...

نه تهوع نداشتم لك و اينام خداروشكر نداشتم دكترم براي محكم كاري داده

نه تهوع نداشتم لك و اينام خداروشكر نداشتم دكترم براي محكم كاري داده

خوب خداشکر عزیزم

منم الان هفته ۶ هستم 

۶ هفته و ۲ روزمه

از وقتی وارد این هفته شدم استفراغ و تهوع دارم صعیف شدم چیزی نمیتونم بخورم نمیدونم  علتش قرص دوفاستونه یا بارداری ؟

برای درمان بی اشتهایی چه باید کرد ؟ خیلی گشنمه ولی میل به غذا ندارم

خوب خداشکر عزیزم منم الان هفته ۶ هستم  ۶ هفته و ۲ روزمه از وقتی وارد این هفته شدم استفراغ و ...

علتش بارداريه نگران نباش چيزي نيس اگه واقعا نتونستي چيزي بخوري و ضعف داشتي برو يه سرم قندي نمكي بزن ولي در كل طبيعيه بعد ٣ماه خوب ميشي

علتش بارداريه نگران نباش چيزي نيس اگه واقعا نتونستي چيزي بخوري و ضعف داشتي برو يه سرم قندي نمكي بزن ...

ممنون عزیزم

خیلی ضعیف شدم حس بلند شدن هم ندارم میترسم تو رشو بچه موثر باشه

من زیاد سینه ام ورم نکرده و سینه درد ندارم طبیعیه ؟

فقط تهوع 

ممنون عزیزم خیلی ضعیف شدم حس بلند شدن هم ندارم میترسم تو رشو بچه موثر باشه من زیاد سینه ام ورم نکر ...

آره گلم طبيعيه ممكنه حتي وزنم كم كني ولي بچه رشدخودشو ميكنه نگران نباش

آره گلم طبيعيه ممكنه حتي وزنم كم كني ولي بچه رشدخودشو ميكنه نگران نباش

ممنون از راهنماییت

من هنوز سونو ندادم گذاشتم هفته ۸

بارداری اولم تو هفته ۶ قبل سونو قلب خود ب خود افتادم خونریزی و دفع شد. الان دل نگرانم 

البته اون بارداری انگار پوچ بود. الانم هنوز سونو ندادم