2777
2789
عنوان

از عشق اولتون چخبر❗

| مشاهده متن کامل بحث + 69847 بازدید | 1034 پست
مال منم هست کنارمه اما انگار ندارمش چون عشقمون یه سرفه اس💔 این خییییلی سخت تر از نرسیدنه نمیدونید چ ...

اره واقعا خیلی سخت تر و دردناکتره، الهی خدا بهت آرامش بده

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

چند سال بعد از من ازدواج کرد و بعد از من بچه دار شد

الانم فقط شغلش و محل زندگی شو می دونم

من خدا رو شکر خوشبختم و فکر کنم اونم خوبه

تو یه شهریم ولی ۲۰ و چند ساله که ندیدمش

دوست دارم یه بار ببینمش و ببینم همو می شناسیم اصلا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیهمن عشق شوهرم بودم ولی عشقم یکی دیگه بودهنوز گاهی فک.میکنم اگه با عشقم ازدواج کرده بودم زند ...

طفلی همسرت...

کاش تو زندگی یکی دیگه که وارد میشیم...بلاتکلیف نباشیم.

افوض امری الی الله...
واقعیت اینه که قرار نیست کسی ما رو خوشبخت کنه...هر کسی مسول خوشبختی خودشه...فقط باید با دید باز درست ...

واقعا موافقم با حرفات..

آدم از فردای خودش خبر ندارع اونم تو این دوره زمونه که اعتماد بشدت سخت شده و تشخیص راست از دروغ غیرممکن شده

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
بچه ها امروز هرکس دوست داشت میتونم براش تک نیت رایگان بگیرم فقط یه دونه

واسه من بگیر 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
چند سال بعد از من ازدواج کرد و بعد از من بچه دار شدالانم فقط شغلش و محل زندگی شو می دونممن خدا رو شک ...

همش با خودت میگی ینی منو یادشه؟ بعد یاد حرفاش میوفتی، قول و قراراش

داره توی اینستا میچرخه . یادش رفته خیارشور و گوجه بخره 😡

عزیزدلم😂😍خوش و خرم باشی

همش با خودت میگی ینی منو یادشه؟ بعد یاد حرفاش میوفتی، قول و قراراش

ببین من خدا رو شکر می کنم که باهاش ازدواج نکردم چون خوشبخت نمی شدیم

الانم بهش هیچ حسی ندارم ولی اون عشقی که داشتم برام قابل احترامه

و گاهی دوست دارم بدونم اون حسش چیه؟ و اصلا یادشه؟

بهتر نیست قفل کنی تا از پربازدیدی در بیای...

باشه

امیدوارم خدا برای همه تون زیباترین هارو رقم بزنه، همونا که آرزوشو دارین، به گفته دوست عزیز تاپیکو قفل میکنم، اگه باعث ناراحتی کسی شدم امیدوارم ببخشه، دلم گرفته بود خواستم سرگذشتتونو بشنوم، شمارو هم ناراحت کردم

الهی هرجا و هرکه هستین حال دلتون خوب باشه و زندگی به کامتون شیرین🤍