2777
2789
عنوان

از عشق اولتون چخبر❗

| مشاهده متن کامل بحث + 69851 بازدید | 1034 پست
خیلی سخته با خودممیگم اگه میخواست بره چرا انقدر خوابش رو میدیدم...فکر کردم اونم داره بهم فکر میکنه و ...

به  خدا  شما   عشقشی   مگه میشه   ادم  به عشقش فکر نکنه  اونم  ی   عشق  جاودان   و   استوره ای       من درکت میکنم عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ خبری ندارم بعد از۳سال طرفا عید بود باهم چش در چش شودیم همین...

من متاهل اونم متاهل

دیگ یادم رفته الان ک شما گفتین یادم اومد

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

مال منم هست کنارمه اما انگار ندارمش چون عشقمون یه سرفه اس💔 این خییییلی سخت تر از نرسیدنه نمیدونید چقد سخته من بخاطر رسیدن بهش خیلی زجر روحی کشیدم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

همینه، عشق یجوری کر و کورت می‌کنه که یهو به خودت میای می بینی بخاطر اون از خیلی چیزات گذشتی و آدمی ک ...

میدونی چیه

من عشق شوهرم بودم 

ولی عشقم یکی دیگه بود

هنوز گاهی فک.میکنم اگه با عشقم ازدواج کرده بودم زندگیم چجوری میشد ته تهش یه چیزی تو دلتهذیه خلا یه حسرت یه کنجکاوی که زندگیت و حال دلت چجوری میشد

همیشه میگفتم اونایی ک عتشق میشن احمقن چرت میدونستم میگفتم چقدر یکی باید ذلیل باشه غرورشو بذاره کنار بخاطر کسی دیگه اما شنیدی میگن اگه قضاوت منی خدا سرت میاره؟

منم سرم اومد🙂🌺

اره خودمم بعد خوندن پستا واقعا از زدن تاپیک پشیمون شدم چرا که تصورم این بود الان خیلیا به عشقشون رسی ...

واقعیت اینه که قرار نیست کسی ما رو خوشبخت کنه...هر کسی مسول خوشبختی خودشه...فقط باید با دید باز درست ترین انتخاب رو بکنیم که تو مسیر زندگی همسفر خوبی داشته باشیم...

الان دادگاهها پره از همون عاشقانی سینه چاک که بعد چند سال عشقشون فروکش کرده...یکی دو تا بچه هم آواره شده...چون تو این زمونه آدما خیلی زود عاشق و فارغ میشن ...اینم که میبینی هنوز یکی تو فراق اون یکی میسوزه مطمعن باش از یه ادم معمولی بت ساخته و پرستش می‌کنه...و اون شخص هم رفته پی کارش خودش...در واقع ما گاهی عاشق کسی هستیم که تو ذهنمون ساختیم نه اون شخص...

افوض امری الی الله...
میدونی چیهمن عشق شوهرم بودم ولی عشقم یکی دیگه بودهنوز گاهی فک.میکنم اگه با عشقم ازدواج کرده بودم زند ...

الهی واسه دل غمگینت😢هی خدایا 

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-