منم ولی بیاین بپذیریم گاهی صدای دهنمون میاد ولی متوجه نمیشیمفقط از بقیه ازار دهندست
مگه میشه طرف خودش متوجه نشه اتفاقا قبل از هرکس خودت صدای خودتو میشنوی چون دهنت نزدیک گوش خودتع بعد دلیلی نداره دهن آدم صدا بده وقتی با دهن بسته بجوی من دهنمو باز کنم غذا میفته بیرون نمیدونم چطور بعضیا با دهن باز میجون😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بزار اون میوهشو بخوره بعد بخاب یا میوه رو بزار تو پذیرایی بره بخوره بعد بیاد
جای دیگه بزارم نمیبینه
همین یه اتاقو داریم فقط پذیرایی نداریم اگه اونجا بزارم خورده میشه قبل اینکه همسرم بخوره مجبورم جایی بزارم که توسط کسی دیگه خورده نشه
بعد دیر میاد از سر کار تا دیروقت سر کاره برا همین مجبورم بخوابم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
فکر کنم اونایی ک خیلی شکمو هستن و عجله دارن برای غذا خوردن اینجورن
اره اوناییکه تند تند میخورن اینجورین وقتی دهن بیش از حد پر غذا بشه مجبوری با دهن باز بخوری تا خفه نشی احتمالا بخاطر همونه اطرفیان من همشون بد غذا میخوردن و همیشه رو مخم بود خودم عادت کردم درست بخورم رو مخ کسی نرم😄🤦♀️
نه یه چیرای صدا میده مثه خیار هویج هر کاری هم بکنی اینکه متپجه صدای خودت نشی طبیعیه مثل این میمونه ب ...
اتفاقا من اول صبح خودم متوجه میشم دهنم بو گرفته طعمشو حس میکنم بعد مسواک میره، ملچ و مولوچ صداش تهوع آوره ولی صدای هویج و خیار رو مخ من یکی نمیره اتفاقا هوس میکنم