2777
2789

من خوابگاه وقتی غذا میخوردم دوستم میگفت یه صدای قشنگی میدی اشتهام باز میشه🤣🤣ولی خودم متوجه نمیشدم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بعضیا عادت دارن و اینو بدون عادتها عوض نمیشن،بخاطر همین من با پارتنرم بیرون رفتیم گفتم ببینم چجوری غ ...

اگه تو خواب حرف میزنه اونموقع هر سوالی ازش داری بپرس راستشو میگه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بر بخوره اونا چرا ما مشکلی داشته باشیم میگن سریعچند ساله ازدواج کردین؟ تو بهش بگی بهتره تا غریب ...

8سال

چن بار گفتم دیدم بدش میاد 

یا گفته میرم اتاق میخورم 

من دیگه هیچی نمیگم 

مرد خوبیه هااااااا ولی خوب دیگ

وای وای وای شوهرمنم اینطوریه صدای خوردنش تا مغزم نفوذ میکنه انقدم شکمو هست همش درحال خوردنه از صدای دهنش از خواب بیدار میشم عصبی میشم میوام گریه کنم هررررر چقدرم میگم اینطوری نخور دهنتو ببند میگه باشه ولی دودقیقه بعد صداش میاد

خودت چی اعصابت خورد نمیشه چطور تحمل میکنی

گاهی انقد عادت میکنم که صداشو نمی‌شنویم اما گاهی چرا خیلی می‌ره رو مخم 

مثلا میوه هم براش گذاشتم قاچ قاچ کردم گذاشتم روی تخت که اومد بخوابه ببینه بخوره با صدای میوه خوردنش از خواب بیدار شدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
گاهی انقد عادت میکنم که صداشو نمی‌شنویم اما گاهی چرا خیلی می‌ره رو مخم مثلا میوه هم براش گذاشتم قاچ ...

بزار اون میوهشو بخوره بعد بخاب یا میوه رو بزار تو پذیرایی بره بخوره بعد بیاد