2777
2789

بعد شیرخودمو میخوره وزنش هفت کیلو هم نیست اندازه بچه چهار ماهس بخدا هرکسی میبینش میگه چند ماهشه میگم هشت تعجب میکنن 

چرا اینقد ریزه اخه به همون هفت کیلو عم نمیخوره😔میخوام شیرخشکش بدم چیکارکنمممم حس پوچی دارم حس بدی دارم حس میکنم اگه از اول شیرخشک بهش داده بودم بهتر از شیر خودم بهش وزن میداد اصلا رشد خوبی نکرده مگه نمیگن که شیر مادر بهتره پس چرا برا دختر من عکسشهههههه 

اگه دکتر میگه خوبه خودتونگران‌نکن

عزیزم بچه اسباب بازی مانیست برای خوشایند دیگران چاقش کنیم

اگه وزنش خوبه سخت نگیر

دیگه از شش ماهگی وزن اضافه کردنشون زیاد سریع نیست چون تحرک دارن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من زمان تولد ۳۷۵۰بودش زردی گرفت مادرشوهرم اینا قطره شیرخشت دادن بجا هر۲۴ساعت۴قطره هر ۴ساعت۲۴قطره دادن وتمام پرزای رودشو شستن وزنش خیلی پایین رفت من هرشب میگفتم دورازجونش میمیره این ولی شیرخشک دادم الانم راضی نیستم از وزنش ولی خب دارم بهش پدی لاکت میدم خیلی بهترشده 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
دکتر چی میگه برای وزنش؟

والا هیچی میگن همین که کم کم میاد رو وزنش خوبه یعنی استپ نکرده وزنش ولی مسئله این نیست مشکل اینه که بچم حتی اندازه یه بچه شش ماهه هم نیست مثل چهار پنج ماهه هاست بخدا چقد کوچولو هست هفت کیلوعه ولی به هفت کیلو نمیخوره 

والا هیچی میگن همین که کم کم میاد رو وزنش خوبه یعنی استپ نکرده وزنش ولی مسئله این نیست مشکل اینه که ...

عزیزم منم پسرم یازده ماهشه ۸کیلوئه شیر خشکم اصلا نخورد

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
اگه دکتر میگه خوبه خودتونگران‌نکنعزیزم بچه اسباب بازی مانیست برای خوشایند دیگران چاقش کنیماگه وزنش خ ...

درسته عزیزم من میخام بذونم بچم مشکلی داره یا نه که اینهمه کوچیک تر از سنو وزنش میزنه 

والا هیچی میگن همین که کم کم میاد رو وزنش خوبه یعنی استپ نکرده وزنش ولی مسئله این نیست مشکل اینه که ...

اگه خواستی شیر خشک بدی حتما زیر نظر پزشک بده که بگه چه برندی رو‌بدی 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
الان چند وقتشه وزنشچقدره

الان یکسال ونیمه تازه ۱۰/۵۰۰شده ولی دخترم تو این سن ماشاالله۱۴کیلو بود با وجودیکه باوزن کم متولد شد شیر گیگوز دادم غذای کمکی هم فقط سرلاک

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴