2777
2789
عنوان

میخوایم با خودمون بیاد میگن زشته

92 بازدید | 10 پست

ما برای خرید عقدمون با همسرم میخوایم بریم یه شهر دیگه که خواهرمم اونجا ازدواج کرده و یه سر به اونم بزنیم یه دو دوزی بریم خونش،بعد مادرشوهرم باهاش تماس گرفتم که اونم باهامون بیاد گفتش که نه نمیام برید خوش بگذره و اینا ...حالا به مامانم میگم بیا بریم میگه زشته شاید پسره دلش بخواد دوتایی برید یا مامان اون نمیاد من زشته بیام،میگم خب ماشین خالی میخوای بیای خونه دخترت حالا زشت واسه چی! نظر شما چیه؟!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مادر اون نیمده شاید ناراحت بشهحالا وقت هست مادر شما بره

تماس گرفتم با مادرشوهرم اصرارم کردم گفتن نمیان جوره کارشون نیستو برید خوش بگذره

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

مادرت درست میگه.

واقعا؟یعنی درست نیست بیان؟!آخه خیلی وقتم هست خونه خواهرم نرفته گفتم ما که داریم میریم خونه خواهرم ایشونم بیان

حالا من مادر شوهر خود این شکلیه زود بش برمیخوره حتی اگه به روش نیاره شما باز بهتر خانواده خودتو میشن ...

اگه شهر دیگه ای بود که مامان منم صددرصد نمیومدن ولی چون میریم خونه خواهرم دلم نمیاد نیان باهامون،نمیدونم میگید یعنی زشته ؟

هر چی مادرها میگن درست هستش.وقت زیاده باز میرین

نمیدونم والا شایدم بقول شما درست میگن

اگه شهر دیگه ای بود که مامان منم صددرصد نمیومدن ولی چون میریم خونه خواهرم دلم نمیاد نیان باهامون،نمی ...

به نظر من دوتایی برید من خودم نمی‌دونم چرا حس ششم قوی دارم حس کردم دوتایی برید بهتره

به نظر من دوتایی برید من خودم نمی‌دونم چرا حس ششم قوی دارم حس کردم دوتایی برید بهتره

واقعا؟باشه عزیزم ممنونم