2777
2789

کی چی کجاا

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده❓️

اعصابمو خورد کرده

قرار بود بیاد ازم غذا بگیره

گفت میام من رفتم آماده کردم اومدم زنگ زدم بهش میگه اومدم باشگاه یادم رفته بود الان میام الان میام

چیز خاصی هم نشد اومد ولی خیلی اعصابم خورد شد این هم گوشیش خاموش شده

کی چی کجاا

اعصابمو خورد کرده

قرار بود بیاد ازم غذا بگیره

گفت میام من رفتم آماده کردم اومدم زنگ زدم بهش میگه اومدم باشگاه یادم رفته بود الان میام الان میام

چیز خاصی هم نشد اومد ولی خیلی اعصابم خورد شد این هم گوشیش خاموش شده

اعصابمو خورد کردهقرار بود بیاد ازم غذا بگیرهگفت میام من رفتم آماده کردم اومدم زنگ زدم بهش میگه اومدم ...

عزیزم آروم باش حالا ک اومده خداروشکر 🥲😙همسرته؟

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :)