2777
2789
عنوان

چالش، بیاین حوصلم سررفته 😶

706 بازدید | 74 پست

چند لحظه پیش از بیکاری یا پبام ب شوهرم دادم متن اینه،:

خیلی دوستت دارم نفسم منو حلال کن مراقب بچهامون باش خدانگهدارت 

خخ میخواستم ببینم چیکار میکنه نگرانم. میشه یا نه  درجا زنگ زد و منم موندم ج بدم یا نه ک گغتم اگ جواب ندم ممکنه بیاد زود ج دادم گفت سلام خوبی خودمو بی حال گرفتم اما خنده مگه میزاشت ب زور چند تا کلمه بی حال حرف زدم گفت این پیام چیه حالت چطوره یهو زدک زیر خنده اونم کلی خندید و گفت خیلی نگران شدم 

از بیکاری نمیدونم دیگه چیکار کنم😓😓😓

من زشت کی ام 😀😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بچه بازی بیش نیست🤨🤨🤨

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

😂😂😂 چالشو خوب اومدیا 😑

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

خخخخ خوش بگذره، ولی شوهرت خیلی دوست داره ها 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

از این شوخی ها نکن، خدایی نکرده اتفاقی بیوفته فکر کنه شوخی هست و جواب نده، از این شوخی ها نکن، و طولش نده موقع جواب دادن

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜