2777
2789
عنوان

چالش، بیاین حوصلم سررفته 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 74 پست
هلاک منطقت شدم😅😅

مخلصیم😁

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خواست باشه قضیه چوپان دروغگو نشه

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
سلام نازی کم پیدایی ☹ ان شاء الله خدا حاجتت رو بده  اللهم صلی علی محمد وآل محمد💟💟⚘⚘

سلام عزیزم زندگی بر وقف مراد نیس 

واسه،همین نمیام. بر،وقف نعمته.

ممنونم عزیز دلم.ایشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

تو چطوری خوبی

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
اره اخه کودک درونم بیش فعاله 😂😁😂😁

🙃🙃🙃پس شوهرت عادت داره به کودک بازیات🤣🤣🤣حالا من برعکس شوهرم از من انتظار این بچه بازیارو نداره😎😎😎

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
من یبار همسرم شب شیفت بودم منم تنها بودم حالم بد بود ولی نه اونقدر که چیزیم بشه بعد زنگ زدم بهش کلی ...

دعوات کرد دید سرکاریه؟

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
منتظرم بیاد خونه بهش بگم دفعه بعد جدی بگیریا 😂

واقعا مامان مهندس هیچی اصلا خودت مهندسی😎😎😂😂😂😂

چطوری مهندس؟😁😁😁

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
فدای تو آجی خوشگلم، امروز استرس دارم خییییییلی، وقتایی که استرس داری چیکار میکنی آروم بشی؟

اهنگ مهراب گوش میدم

چرا استرس داری؟

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
منتظرم بیاد خونه بهش بگم دفعه بعد جدی بگیریا 😂

آره حتما توصیه اکید کن که جدی بگیره دختر.خدایی نکرده یه زمانی اتفاقی بیفته دستت نمونه تو پوست گردو

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

بابا خواسته خودشو لوس کنه واسه شوهرش چرا اینقدر دعواش میکنین 😐

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...