2777
2789
عنوان

برادرم رو بردیم بیمارستان روانی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 9099 بازدید | 165 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوب شده!؟

الان فقط میخوره میخوابه سیگارمیکشه فقط میگه بخورم وزنش خیلی زیادشده شاید۱۰۰کیلو،داداش بزرگم زیادمهربون نیست ولی این خیلی مهربون بودهمیشه میگفتم میتونم بهش تکیه کنم حیف شد،توی سربازی اینجوری شد

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
خب لگو چیکار کنن مثلا؟فقط تو دلشونو خالی میکنید

چه ربطی داره به شما اصلا ؟؟؟ 

من فقط خواستم هوشیارشون کنم قطعا خودشون بهتر میشناسنش و راه های کنترلش رو پیدا میکنن 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

امیدوارم برادر منم خوب بشه😭

ان شاالله

حتما خوب میشه،توکلت بخدا باشه

همگی از این روزای سخت زیاد داشتیم

دعای توسل زیاد بخون

امضام رو حتما حتما انجام بده

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

میترسم آیندشو خراب کرده باشیم😞

داداش شما با این وضعیتش اینده ای نداشت که شما خرابش کرده باشین ترس از چیزای پوچ نداشته باش 

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

چتوری بردینش چتور قانع شد بره

قانع کردن نمیخواد

من واسه یه ماجرایی زنگ زدم اورژانس اجتماعی خانمه بهم گفت به بچه اون خانمی که دیوانه هست بگو زنگ بزنه به ما درخواست بده با ادم و ماشین میایم میبریم بستریش میکنیم

نه اصراری نداریم اما نگرانشم

شما و پدر و مادرتون هم حق رندگی کردن با خیال راحت رو دارید نمیشه که خودتون رو فدای اون بکنید بالاخره بهتر از اینکه ازاد باشه و هر کاری دلش خاست با شما بکنه توکلت به خدا باشه و فقط به خیر تفائل کنید 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
قانع کردن نمیخوادمن واسه یه ماجرایی زنگ زدم اورژانس اجتماعی خانمه بهم گفت به بچه اون خانمی که دیوانه ...

اومدن بردن و بستریش کردن ؟؟؟ اخه اورژانس اجتماعی پیگیری‌نمیکنه 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️