2777
2789
عنوان

برادرم رو بردیم بیمارستان روانی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 9096 بازدید | 165 پست

چند سال پیش که بیماری افسردگی و اسکیزوفرنی یه دفعه مد شد

سه تا جوون تو فامیل ما مبتلا شدن

یه دختر و دوپسر

پدر اون دختر و یکی از پسرا به شدت پیگیر درمان بودن

وتوی بیمارستان اعصاب و روان چندین بار بستریشون کردن

اما پدر اون یکی پسره،میگفت مروم حرف درمیارن و خودش خوب میشه وفلان

الان اون دختر وپسری که بستری میشدن

ازدواج کردن،هرکدام زندگی تاهلی دارن

پدر شدن

مادر شدن

اما اون یکی هنوز هم بیماره و وضعش خیلی بده

بااینکه بارها بستریش کردن اما دیگه دیر شده بوده

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربری هم بود اینجا دخترش میخواست برادر کوچیکش رو خفه کنه و بستریش هم کردنبعد برداشتن بدون اینکه ...

کاربر مامان ننو؟ازش خبر دارین؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

اخه خیلیم تهدید میکرد که زنده تون نمیزارماما من میترسم بدتر بشه حالش

انشالا خوب بشه

نه نگران نباش خوب میشه ، تهدیدتون کرد چون بیماره 

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

چیکار کنن الان، این حرفا چیه میزنید

اینکه گفتم مواظبت کنن و جدی بگیرن حرف بدیه؟ اگه خدای نکرده بلایی سرشون آورد چی؟ 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

کسیو میشناسین که مشابه وضعیت برادرمن باشه؟

بله عموی خودم بدتر بود، مواد می‌فروخت و میکشید خانوادشو کتک می‌زد و وسایل خونه مادربزرگمو می‌فروخت و چیزای بدتر.

الان حالش خوب شده دخترشو شوهر داده پسرشم میاره مدرسه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بااینکه بارها کتکم زد و فحشای زشت بهم دادتمام خواستگارامو پروند و زندگیو داغون کردولی واقعا حالم بده ...

نه تیمارستان اومو بدتر روانی میکنه 

ما فامیل داشتیم اونجا بردن بدتر شد

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀