2777
2789
عنوان

ت هوای بارونی مثل امروز چی کار میکنین😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 4250 بازدید | 395 پست
صدرصد

هعیییییییییییییی خدایا خودت میبینی بهتره من هیچی نگمممم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودتو درگیر من نکن دیگه مگه مجبوری

من کی خودم رو درگیر ت کردم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

بارون که میاد یا باید آش و سوپ بخورم یا خورشت کرفسنمیدونم واقعا کرفس به بارون چه ربطی داره ولی بهم ت ...

افرین🥰🥰

از کرفس بدم میاد😂😂💔

من تنها چیزی ک دلم میخواد ی ماگ ک توش قهوه یا نسکافه باشه 

دلم بارون خواست بارون تند تند تند ...زیرش برم خیس بشممم کاش امسال دونفره بشم که. باهاش برم زیر شرشر ...

اانشالله عزیزم😍😍انشالله ب همه خواسته های قشنگت برسی گلممم

بارون نیومده اما سردهههه رفتم بیرون لباس پاییزی پوشیدم

ااینجا بارون اومده سرده من دیه پتو زمستانی افتتاح کردم😂💔

ااینجا بارون اومده سرده من دیه پتو زمستانی افتتاح کردم😂💔

شمال اره بارون این موقعش حال میده و بهار خیلی خوبه منم ی مدت شمال بودم 

مال من افتتاح بود😂

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

ووای عاشق بارونم کاش زودتر بارونای پاییزیی ماهم شروع بشه عاشق پیاده روی تو بارونم

اانشالله ک زود تر بارون بیاد گلم😍😍منم خودم عشق برف و بارانم