2777
2789
شغل دوست تون چیه؟اگر خانه دار یا کارمنده خب به هم میان انتظار چی داره دیگه تهش خونه و ماشین و یک زند ...

معلمه

ولی خو زندگی خوبی داشته زندگی معمولی نمیخواد از طرفیم دوتاشون به دل هم نشستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم اداره برق هستند 

البته سابقه سون یازده سال هست 

و پست دارند 

حقوق و مزایای لحمدلله خیلی خوبی داره 

از گفتن مبلغ معذورم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
چون خانواده خودشون حدودا وضع مالیشون خوبه میترسه از آینده معیارا فرق میکنند گفتم بهش زندگی دو طرفه ا ...

روزیر رو خدا میده، وقتی طرف سالم و کاری هست و شغل داره ، یعنی زحمتش رو میکشه

اگر بخواد با دید نگرانی نگاه کنه ، اصلا نمی تونه زندکی کنه ، این همه از آدمهای جامعه وضعیتشان اینه و زندگی میکنن، دوستت هم مثل اونها

معلمهولی خو زندگی خوبی داشته زندگی معمولی نمیخواد از طرفیم دوتاشون به دل هم نشستن

عزیزم خودش هم از نظر شغلی قشر معمول به پایین هست انتظار فوق تخصص که نباید داشته باشه و اینم بگم اگر اینجور ذهنیتی دارن  و شغل اینقدر مهمه ،اصلا ازدواج نکنن بهتره 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

امکانش هست تو خصوصی بهم بگین؟و اینکه چه مزایایی دارن؟

نه عزیزم 

به طور کلی درامدشون نسبت به بقیه ادارات خیلی متفاوت هست 

کارانه و پرداختی های خوبی دارند 

بسته های ارزاق هم دارند 

و اینکه این آقا چه شغلی دارند؟ از کنتور خوان و سیم بام شغل هست در اداره برق تا پست های مدیریتی

نه عزیزم به طور کلی درامدشون نسبت به بقیه ادارات خیلی متفاوت هست کارانه و پرداختی های خوبی دارند بست ...

من خودم ۱۶ میگیرم زاییدم تو این زندگی  واقعا سخته حقوق کارمندی

تازه مجردم ولی خرج خانواده امو میدم 

من خودم ۱۶ میگیرم زاییدم تو این زندگی واقعا سخته حقوق کارمندیتازه مجردم ولی خرج خانواده امو میدم

انسالله حقوقتون افزایش پیدا می‌کنه 🌺