2777
2789
عنوان

ازدواج بدون بچه❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 47 پست
چرا ولی دور بشه نصف دولت ، نصف اون دورترهادر کل به نظرم بچه دار شدن روند طبیعی ازدواج و خانواده هستو ...

به نظر من یه نسخه رو نمیشه برای همه پیچید. شما ببین این همه هم نسلهای ما که یا تو فقر بزرگ شدن یا با پدر و مادر آزارگر، واسه اینکه معتقد بودن زندگی بدون بچه نمیشه. ولی نسل الان که ماهاییم آگاه تر شدیم، میدونیم که اگه تواناییشو از هر لحاظ نداریم، لزومی به بچه دار نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه اکثر زوجا نمیخوان بچه بیارن دیگه داره توی جامعه جا میفته ما هم بچه نداریم الان که تو اقدام ...

ولی من چرا احساس میکنم طرز فکر ها بدتر شده 

ازدواج فقط توی زادو ولد میبینن😔

حتی میگن برای چی ازدواج کردید

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

من دو تا خانم میشناسم که رو لج و لجبازی بچه دار نشدن تو سن 45 به بالا مثل سگ پشیمون شدن حتی رفتن دنبال باروری و ای وی اف ولی دیگه نمیتونستن بچه دار بشن

اکثرشون پشیمون میشن تو سن بالا

به نظر من یه نسخه رو نمیشه برای همه پیچید. شما ببین این همه هم نسلهای ما که یا تو فقر بزرگ شدن یا با ...

مطمئنی آگاه تر شدیم

من نظرم اینه که نمی تونم کس دیگه رو مجبور کنم بپذیره، اینجا هم نظرم رو توضیح دادم

به نظر بی مسئولیت نر شده تا آگاه تر این نسل

هر آدمی قابل احترام اما هر نظری قابل نقد 

من تو زندگی خودم شیرین ترین اتفاق بچه هام هستند 

بچه خوشمزه ترین اتفاق زندگی ام بوده تا همین الان

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

من برای خودم ازدواج رو هم نمی‌پسندم...بچه که جای خود داره

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

من خودم بچه دوست داشتم و دارم، طوج بدون بچه هم دیدم ، آقا فوت شد ، خانم خیلی تنها شد، خانم هم فوت شد ...

چه غمگین:((((

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

ی طوری گفتی شب بیداری انگار نا ابد شب بیداری بچه ادامه داره .بچه وبارداری سخته .ولی تموم میشه نهایتا ...

قبل سه سال تموم میشه شب بیداری های بچه طفلی. 

بنظرم معضل اصلی بابای بچه ست که هرشب میخواد آدمو بیدار نگه داره 

اره خیلیییییییی راضینولی پدرمادراشون حسزت نوه داشتن دارنبنظرم قبل بچه دار شدنوقتی یه خونه یه باغ یه ...

یا خدا خونه و ماشین تنها نه ها خونه ماشین باغ مغازه پدر و مادر مگه غول چراغ جادو اصلا می‌دونی اینا چقدر میشه هزینه اش؟!!

کارخونه واحد صنعتی چیزی 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
مطمئنی آگاه تر شدیممن نظرم اینه که نمی تونم کس دیگه رو مجبور کنم بپذیره، اینجا هم نظرم رو توضیح دادم ...

میدونم عزیزم، ما تبادل نظر میکنیم، نه برای اینکه طرف مقابل حتما نظرمونو بپذیره. گاهی آدم تو همین تبادل نظرها میتونه مساله رو از یه زاویه ی دیگه هم ببینه.درسته بی مسئولیت تر و خودخواه تر شده، اما همینم از آگاهی نشات میگیره به نظر من.

قبل سه سال تموم میشه شب بیداری های بچه طفلی. بنظرم معضل اصلی بابای بچه ست که هرشب میخواد آدمو بیدار ...

اره بچه های من نهایتا تا چهار ماه اول بیدار میشدن بعدش شب خواب بودن .وای خب اطرافم دیدم کسانی رو که تا سه سال هم بچه شون شب بیداری داشته .بعد از سه سال اکثرا بچه ها مستقل تر میشن .خودشون بازی میکنن اگه هم بازی هم داشته باشن که به ندرت کنار پدر ومادر هم میان . ‌خیلی کم پیش میاد بچه ای بعد از سه سال شب بیداری داشته باشه 

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

اره بچه های من نهایتا تا چهار ماه اول بیدار میشدن بعدش شب خواب بودن .وای خب اطرافم دیدم کسانی رو که ...

بچه.های منم تا دو سال نهایت دوسال و نیم شب بیدار میشدن. 

هر چند حالا که بزرگتر شدن دردسرای خودشونو دارن. اما خب دیگه شب بیداری تموم شده