2777
2789
عنوان

ازدواج بدون بچه❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 47 پست
منم در دوران بارداری خیلی از بعدش می‌ترسیدم. اما الان همه چی تحت کنترله 😊 نگران نباش مامان زیبا

مرسی که امید میدی فدات شم 😘😘😘 خیلی من استرس دارم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چن زوجی که تو اطرافم دیدم ک بچه دار نشدن متاسفانه خونه شون خیلی روحه انگاری خونه کسل کننده س

این زوجهایی ک میگم سنشون بالای ۵۰ساله و متاسفانه بچه دار نشدن نکه نخواستن انتخاب خودشون نبوده و جبر روزگار بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بچه ندارین؟من از بچه داری و مشکلات بزرگیش بدم میاد احتمالا ازدواج کردمم بچه نمیاریم هیچ وقت

من بچه دارم عزیزم

قبل از تصمیم به بارداری خیلی از بچه داشتن می‌ترسیدم اما دوست داشتم مادر بشم. خلاصه با چندین جلسه تراپی و مشورت با مشاور و ... تصمیم گرفتم مادر بشم. 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

موافقم باهاتون

متاسفانه جامعه همینقد داغونه ک حتما باید ازدواج کرد حتما باید بچه اورد

مجرد باشی یجور حرف پشتته

اردواج کنی بچه نیاری یجور حرف پشتته

هیچوقت یاد نمیگیرن سرشون توزندگی بقیه نکنن

حرف بعضباشونم اینه بفکر پیریت باش همینقدمزخرف

من چندبار سالمندان رفتم تقریباهمشون بچه داشتن اونم چندتا ولی سالمندان بودن!!پس ربطی ب این موضوع ندارن اطرافم هستن کسایی ک بچه ندارن وخوش خرم زندگی میکنن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

مادری که بچه دار میشه زن فداکاریه که از خودش میگذره تا به یه موجود زندگی ببخشه ، به اون فرزند شانس چشیدن زیبایی‌های زندگی رو بده ...

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
اره خیلیییییییی راضینولی پدرمادراشون حسزت نوه داشتن دارنبنظرم قبل بچه دار شدنوقتی یه خونه یه باغ یه ...

به شدت موافقم 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

موافقم باهاتونمتاسفانه جامعه همینقد داغونه ک حتما باید ازدواج کرد حتما باید بچه اوردمجرد باشی یجور ح ...

دقیقن همین طوره 

بیش‌تر ضربه هایی که می خوریم از اینه که آدم‌ها بلد نیستن سرشون توی زندگی دیگران نباشه متأسفانه!

من خودم بچه دوست داشتم و دارم، طوج بدون بچه هم دیدم ، آقا فوت شد ، خانم خیلی تنها شد، خانم هم فوت شد ...

چه غم انگیز 😢

این زوجهایی ک میگم سنشون بالای ۵۰ساله و متاسفانه بچه دار نشدن نکه نخواستن انتخاب خودشون نبوده و جبر ...

چرا؟ 🤔

نمی دونم خودم بچه دارم و خب نمی تونم خونه رو بدون اونا تصور کنم با اینکه قبل بچه ها هم با همسرم خیلی روزای خوبی داشتیم پر از مسافرت و تفریح و مطالعه و ... و چهار سال بعد ازدواج بچه دار شدیم  

جاریم با من همسنه و تو یکسال هم  ازدواج کرده بودیم تا ۱۴ سال بچه نداشتن من الان دومیم ۸ سالشه ایشون سه سال و خب کسی هم چیزی ازشون نه میپرسید نه چیزی میگفت اما باهم رابطه خوبی دارین دخورش کمی شیطونه چند وقت پیش میگفت ای کاش زودتر آورده بودم حداقل مدرسه میرفت خیلی کم حوصله هستم سنم بالا رفته و ... کلا میگفت اشتباه بوده تصمیمشون 

من به نظرم اگر قراره تو سن بالا بچه بیاریم هم خودمون اذیت میشیم هم بچه اگر نه کلا تصمیم به بچه داشتن نداریم قضیه فرق می کنهد

ما الان نه ساله ازدواج کردیم، حدودا چهل ساله ایم و توافق کردیم بچه نداشته باشیم. دو سه تا زوج که تقریبا با ما ازدواج کردن هم تا الان که بچه ندارن. اما در مورد خودمون، از نظر من زندگی خیلی ایده آل و عاشقانه و ... نداریم که مثلا بگم خودمون برای همدیگه کافی هستیم، اما با توجه به شرایط کشور و خانوادگی و خودمون این تصمیم رو گرفتیم.فعلا که راضی هستیم، سالهای بعد هم دیگه خدا میدونه‌. هر چند به قولی هر تصمیمی پشیمونی داره، شما باید ببینی کدومش پشیمونیش کمتره برات.

من خودم بچه دوست داشتم و دارم، طوج بدون بچه هم دیدم ، آقا فوت شد ، خانم خیلی تنها شد، خانم هم فوت شد ...

یعنی اینا هیچ کس رونداشتن؟ چون اصولا ارث به پدر و مادر، بعدش به خواهر و برادر میرسه، مگر طرف واقعا هیچ کس رو نداشته باشه که دولت برداره.

یعنی اینا هیچ کس رونداشتن؟ چون اصولا ارث به پدر و مادر، بعدش به خواهر و برادر میرسه، مگر طرف واقعا ه ...

چرا ولی دور بشه نصف دولت ، نصف اون دورترها

در کل به نظرم بچه دار شدن روند طبیعی ازدواج و خانواده هست

وقتی جلوش رو میگیری ، دچار مشکل میشی

مثلا شما ه. چیز رو نگذاری. وند طبیعیش. و طی کنه ، یا ناقص میشه یا از بین میره

مًلا پیله پروانه،  دست بزنی از بین میره به پ وانه نمیرسه