2777
2789

کلا فقط در مورد بچه ها نیست هرکسی رو که تحت فشار قرار بدی یاد میگیره که دروغ بگه تا تورو راضی نگه داره. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی تعادلش خوبه 

با بچه رفیق باش که نترسه ازت و پنهان کاری کنه

وگرنه دائما سعی میکنه مخفی کاری کنه و دروغ بگه

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

بعله

دوستای من پدر مادر خیلی سختگیری داشتن به نسبت من که تقریبا آسونگیر بودن همیشه زیر آبی میرفتن و خلافاشون سنگینتر بود بعدم راحت دروغ میگفتن...

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

نه ،،من خونوادم نسبت به ما سخت میگدفتن ولی من تا جایی که بتونم از دروغ گفتن دوری میکنم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
پدر و مادر ما سخت گیر بودن در عین حال زرنگ تر هم از ما بودن!!!نمیشد دروغ تحویلشون بدیم    

راست میگه اینم هست به طرز عجیبی زرنگ بودن انگار از تو چشمامون میخوندن که حرفمون دروغه یا راست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔