2777
2789

خاستگار اومده برام یه کم اشنا شدیم باهم 

بعد میگه که شرایط مالیش اوکی بشه عقد کنیم 

ولی خب یه مسئله ای رو بیان کرد من دو دل شدم من رابطه نداشتم،  اون بهم گفت قبلا رابطه داشته 

فقط درحد سوال ازش اول من پرسیدم بعد اون پرسید 

حالا الان با دوتا چیز درگیرم یکیش اینه حضم این موضوع برام سخته دومی اینه که دوستم میگه قبل از عقد برو برگه سلامت بگیر برای خودت داشته باشی ممکنه خون نیاد فلان 

حالا بنظرتون دلیلم منطقیه نخوام ادامه بدم اصلا باهاش؟ قیافش خوبه خانوادشم خوبن 

*تاپیک قبلمم همینه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

+اتفاقا انتظار و توقع داشته باشید !

وقتی با هرکسی معاشرت نکردید

وقتی قبل ازدواج پاکیتونو حفظ کردید 

وقتی هر جایی نرفتید و هر کاری نکردید

بله،وقتی خودتون پاکید انتظار داشته باشید :)

🦋✨

چه ربطی داره

خب من تاحالا رابطه نداشتم

ولی اون داشته 

میخوام ببینم منطقیه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

والا من بودم قبول نمیکردمسخته برام واقعا

من نمیدونستم بعد حرف زدن باخانواده ها اشنا شدن فهمیدم 

برای منم سخته نمیتونم آدمی که رابطه خارج از چارچوب داشته اونم توی این جامعه بهش اعتماد کنم

به نظرم متعهد نیست

تو خواهی خندید در جایی که گریسته بودی✨❤️‍🩹

من نمیدونستم بعد حرف زدن باخانواده ها اشنا شدن فهمیدم

خب الان که متوجه شدید خوب فکراتونو بکنید

من خودم به شخصه آدمیم که نمیتونم فراموش کنم هی طرفو تصور میکنم و حس میکنم اونم تو ذهنش مونده

این حِس ها و تصورات اجازه نمیده با همچین آدمی ادامه بدم 

شما اگه میخوای ادامه بدی باید کامل پرونده این موضوع رو تو ذهنت ببندی وگرنه جفتتون آسیب میبینید

خب من تاحالا رابطه نداشتمولی اون داشته میخوام ببینم منطقیه

رابطه داریم تارابطه ولی اگه انقدسختته همین اول قبول نکن چون بعدها بازم حساس میشی

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

برای منم سخته نمیتونم آدمی که رابطه خارج از چارچوب داشته اونم توی این جامعه بهش اعتماد کنمبه نظرم مت ...

مثلا میگه برای ده سال پیشه نمیدونم والا 

منم بهش گفتم زمان بهم بده من حضم نمیتونم کنم

رابطه داریم تارابطه ولی اگه انقدسختته همین اول قبول نکن چون بعدها بازم حساس میشی

اخه رابطه جنسی میگه داشته ده سال پیش