2777
2789

گلم بزودی خبر مامان شدنت رو همینجا به من میدی

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور درست میشه 

نینی دار میشی دلم روشنه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

چند وقته اقدامی؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

غصم بیشتر برای اینکه این ماه برای دومین بار رفتم کربلا از امام حسین حاجتمو خواستم ولی ‌......

صدامو نشنید 

از ابولفضل خواستم ولی اونم نگامم نکرد ...

از حضرت علی خواستم ...نشد که نشد 

از امام رضا خواستم بازم نشد 

از خود خدا هم خواستم 

غصم میشه تمام اعتقاداتم داره پاک میشه از قلبم 

عزیزم تا یکسال اقدام و باردار نشدن طبیعیهاما میخوای خیالت راحت بشه برو پیش دکتر زنان خوب

تحت نظر بودم هر ماه کلی داروی هورمونی بهم میدن دیگ خسته شدم روحیم داغون شده

برای من برای همه کارام باید انقققققد التماسش کنم که حداقل پیچ تو کارام کم بشه انگار میگه بکش تا میتونه نشدن تو کارم میاره ....خب چی میشد تو که از خدایت کم نمیشه یه بار فقط با یه بار التماس جوابمو میدادی ...