بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
منابع هرساله تغییراتی داره ولی اصولا همون کتابای دانشگاست. تو گوگل سرچ کن از هوش مصنوعیم میتونی بپرس ...
یه عالمه منبع گفتن حالا نمیدونم کدوم و بخونم
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
من اگه از مهر شروع کنم خودن تا اردیبهشت که آزمون خوبه؟
شما چند ماه درس خوندی؟من اگه از مهر شروع کنم خودن تا اردیبهشت که آزمون خوبه؟
راستش من ۴۰_۵۰روز آخرو خوندم ولی رتبم خوب نشد رتبم به شهرای دور میخورد منم۲تا شهر نزدیکتر زدم گفتم شدشد نشدنشد. آره از مهرشروع کن اوایل روزی۲ساعتم بخونی کافیه نزدیک امتحان بیشترش کن
راستش من ۴۰_۵۰روز آخرو خوندم ولی رتبم خوب نشد رتبم به شهرای دور میخورد منم۲تا شهر نزدیکتر زدم گفتم ش ...
ممنون
ان شاءالله قبولی