2821
2789
عنوان

بهش چی بگم توروخدا کمک

195 بازدید | 12 پست

شوهر دخترعمم برا پستو اینا از اینستا میفرسته گاهی وقتاهم زنگ میزنه وقتی پیش دحترعممه 

الان شوهرم حساس شده ی بهش بگم؟؟

چطور بگم که پیام نده بهم

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اول اینکه هم سنین؟ دوم اینکه چه مدته همدیگه رو میشناسین؟ منظورم اینه که یعنی چقدر راحتین؟ خب به اینا بستگی داره اگه خیلی باهم راحت باشین خب راحت تر هم میتونین بگید بهشون اگه راحت نیستید که دیگه مشکل از طرف مقابلتونه 

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

خب اول اینکه هم سنین؟ دوم اینکه چه مدته همدیگه رو میشناسین؟ منظورم اینه که یعنی چقدر راحتین؟ خب به ا ...

دوسال ازم بزرگتره یک بار فقط حضوری دیدمش اونم نشسیم پاسور بازی کردیم دیگه ندیدمش از او موقع ب بعد زنگ میزنه و احوالپرسی و فلان دخترعمم همینطور اونم زنگ میزنه ب همسرم و پست میفرسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوسال ازم بزرگتره یک بار فقط حضوری دیدمش اونم نشسیم پاسور بازی کردیم دیگه ندیدمش از او موقع ب بعد زن ...

پس اگه اینطوره حتما به همسرت بگو که موضوع اینطوریه که خیال بد نکنه البته اگه میگی دختر عمت هم برای شوهرت پست می‌فرسته اینو دیگه نمیدونم ولی به نظرم دلیلی نداره بخواد برا شوهرت پست بفرسته

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

پس اگه اینطوره حتما به همسرت بگو که موضوع اینطوریه که خیال بد نکنه البته اگه میگی دختر عمت هم برای ش ...

اره خودمم زیاد دوست ندارم

نمیدونم چطور مطرحش کنم با دخترعمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2823
2791
2779