2777
2789

من رفتم سونو درد داشتم فکر کردم دهانه رحم باز شده ک گفت خوبه ولی مایع دور جنین زیاده یکمی دلیلش چیه جز قند😭😭 گفت آزمایش قند بده اخه من ماه پیش قند دادم خوب بود ۱۷هفتمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قندو کلا حذف کن از رژیم غذاییت ، چیزای شیرین نخور میوه ها هم قند زیاد دارن کم کن یمدت ببین درست میشه

اصلا نمیخورم ولی چون فشار دارم دکتر گفت در معرض قندی 

راستش کوفت میخورم کلا هر چی میخورم یا برای قند بده یا فشار میترسم با این نخوردنم بچه رشد نکنه

اصلا نمیخورم ولی چون فشار دارم دکتر گفت در معرض قندی راستش کوفت میخورم کلا هر چی میخورم یا برای قند ...

نه عزیزم بشین بنویس ببین چیا خوبن کالری خوبی دارن اونارو مصرف کن بالاخره سلامتی بچه مهمتره این دوره هم همیشگی نیست که میگذره 

بیشتر سبزیجات و مرغ و گوشت و حبوبات و لبنیات مصرف کن بچه با همینا کلی رشد میکنه 

برنج و نون و شیرینیجات و ماکارونی اینارو حذف کن

🤍🌱