2777
2789
عنوان

کدوم اسم قشنگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته سموئیل توی یهودیت

تو قرآن بدون ذکر اسم ماجراش اومده

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

وقتی خودمون کاملترین دین و داریم و پیامبر ما اشرف مخلوقات هستند اصلا نیازی نداریم به این چیزا چرا با ...

پیامبر پیامبره😐😐مگه فرقی بین پیامبرا هست

این همه مریم و یوسف و داوود داریم تو ایران اونا هم اسمشونو عوض کنن

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

پیامبر پیامبره😐😐مگه فرقی بین پیامبرا هستاین همه مریم و یوسف و داوود داریم تو ایران اونا هم اسمشونو ...

اگه اینجوره که دینم دینه یعنی فرقی بین بودایی و مسیحی و یهود و مسلمون نیست؟

اگه اینجوره که دینم دینه یعنی فرقی بین بودایی و مسیحی و یهود و مسلمون نیست؟

نه مهم اخلاق و کردار طرفه

مگه همه مسلمون ها خوبن و همه بودایی ها بد

نه مهم اخلاق و کردار طرفهمگه همه مسلمون ها خوبن و همه بودایی ها بد

ایمان و عمل صالح هر دو باید باشن عمل صالح بدون ایمان ارزشی نداره

بعدشم اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانی ماست

ایمان و عمل صالح هر دو باید باشن عمل صالح بدون ایمان ارزشی ندارهبعدشم اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر ...

اونکه آره ولی اسم اسمه دیگه چه ربطی داره مال کجاست

اونکه آره ولی اسم اسمه دیگه چه ربطی داره مال کجاست

منظورم اینه ما وقتی خودمون اینهمه اسامی زیبا داریم توی اسلام با افتخار میتونیم بزاریم روی بچه هامون از آقا امام صادق علیه السلام پرسیدن آقا ما اسم بچه هامون رو هم اسم اهل بیت شما میزاریم آیا برای ما فایده ای داره آقا امام صادق علیه السلام فرمودند آیا دین به جز دوست داشتن است؟

اگه درست یادم باشه اینطور بود

هیچکدوم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

منظورم اینه ما وقتی خودمون اینهمه اسامی زیبا داریم توی اسلام با افتخار میتونیم بزاریم روی بچه هامون ...

ما ایرانی هستیم ....پس اسم اصیل ایرانی باید بذاریم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

منظورم اینه ما وقتی خودمون اینهمه اسامی زیبا داریم توی اسلام با افتخار میتونیم بزاریم روی بچه هامون ...

تا وقتی اسمای اصیل و زیبا ایرانی مونده چرا عربی؟ من خودم ریحانه ام و بسیار ناراحتم دوست داشتم اسمم ایرانی باشه

تا وقتی اسمای اصیل و زیبا ایرانی مونده چرا عربی؟ من خودم ریحانه ام و بسیار ناراحتم دوست داشتم اسمم ا ...

هر کسی برای خودش اعتقاداتی داره 

در آخر نمیشه کسی رو مجبور کرد به کاری