2777
2789
عنوان

فردا عروسی دوستمه به نظرتون چقدر پول بندازم

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟! یعنی حتی اگه دویست میدادسه سالیش عروسیت ؟!

اره

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

یاد مادرشوهرم افتادم، موقع عروسیمون دوستای همسرم مجرد بودن با پدرومادر دعوتشون کردیم

بعد اونا که ازدواج کردن منو همسرمو دعوت کردن

مادرشوهرم فحششون میداد میگفت من مادراشونو دعوت کردم اونا منو دعوت نکردن😂

هر چی میگفتیم خب اونا خانوادشون پدرو مادرشون بودن اون موقع، الان پسرت یه خانواده جدا داره،خانواده اصلی پسرت همسرشه ولی تو کتش نمیرفت

دیگ پول غذاتونو بده دیگ

الان چلو میکس و سالاد و نوشابه روهم  حدودا  300هست (توقم، جاهای دیگ شاید گرون تره) 

میوه و شیرینی هم اگ یک ددونه یخوری، حالا میگیم دوتا، حدودا 200

روی هم 1 میلیون کفایت میکنه 

بیخیال ک بقیه چنو میون 

راست میگه طلا اینا الان برای عروس دوماد خوب نیست فقط پول نقد همون ۱ تومن و بده مگه میخونن پولای دوست ...

نه برام مهم نیست من تا یه هفته پیش فک میکردم رفیق صمیمه 

چوم بهش گفتم اهنگ ای رفیق قدیمی رو بزار باهم برقصیم گفت نه غیر از تو دوستای دیگمم دعوت کردم نمیشه منم حقیقتاناراحت شدم چون از بچگی باهم بودیم همسایه بودیم خیلی طرز حرف زدنش بد بود منم دیگه به روی خودم نیاوردم گفتم شاید من زیادی توقع دارم

چقددد کم دادن

توام یه تومن بده خواهری

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

درسته نه مثل مادرمه دوستام با مادرشون بودن دلم میخواست منم اینطوری دعوت میکرد چون عروسی خواهرشوهرم م ...

چون دعوتش کردین درستش این بود ایشونم خانواده همسرت رو دعوت کنن

حالا که اینجوری شد ۵۰۰بده🤣🤣

شوخی کردم همون ۱کافیه

عروسی خواهرشوهرت هدیع داد؟؟

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

ما هم ۲ هفته پیش عروسی دوست همسرم بود دعوت کرده بود رفتیم، ۲ نفر بودیم یک و پونصد دادیم، ولی دوستای دیگشون بودن که مجرد هم بودن ولی ۳ تومن دادن، به جیبت نگاه کن.

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂
دیگ پول غذاتونو بده دیگالان چلو میکس و سالاد و نوشابه روهم حدودا 300هست (توقم، جاهای دیگ شاید گرون ...

خب اره پول غذارو میدم من اونطور ادمی نیستم ولی برای دو نفر سه میلیون زیاده ازون طرف دوستام میخوان پس بگیرن عروسیاشون 

اگه ادم بود بیشتر میدادما 🤣🤣🤣 یه بار عروسک پاتریک کهنه کادوی تولدم داد خداشاهدهچرک ازش میبارید 

من ادمی میستم دستم به کم بره ولی بعضی موقع روی واقعی ادما نمیزاره من خوب باشم خخخ