2777
2789
عنوان

فردا عروسی دوستمه به نظرتون چقدر پول بندازم

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 64 پست
چون ورودی سالن غذاش همین میشه شما دونفر ی

یعنی چقد بدم تا اونجایی که میدونم نفری ۴۰۰ غذا دادن 

بعد من میخواستم گوشواره بگیرم در حد سه چهار تومن دوستام گفتن نه پول بده چون چک دادن برای فردای تالار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین ایده ی خوبیه بعد زشت نیست اونا همه سه میلیون میندازن من یع تومن ؟!

شما هر چقدر برات آوردن همونقدر داری پس میدی

سال ۱۴۰۱ ۲۰۰ هزار تومن واقعا کم بوده

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

شما هر چقدر برات آوردن همونقدر داری پس میدیسال ۱۴۰۱ ۲۰۰ هزار تومن واقعا کم بوده

اره واقعا کم بوده  ما اصلا پول تالار جمع نکردیم مادرشوهرم گفت یکم صبر میکردیم اصلامینوشتم توی کارتدعوتبدون کادو چون ارزش ادم میاد پایین بدتر

اره واقعا کم بوده ما اصلا پول تالار جمع نکردیم مادرشوهرم گفت یکم صبر میکردیم اصلامینوشتم توی کارتدع ...

دقیقا با دوستای دیگه ت کار نداشته باش طبق چیزی که آورده برات کادو ببر

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

یعنی چقد بدم تا اونجایی که میدونم نفری ۴۰۰ غذا دادن بعد من میخواستم گوشواره بگیرم در حد سه چهار تومن ...

راست میگه طلا اینا الان برای عروس دوماد خوب نیست فقط پول نقد همون ۱ تومن و بده مگه میخونن پولای دوستارو !!که دوستات چیزی نگن اگه میگن مجبوری دوتمن بنداز که حرفی پس و پیش نشه 

۲ تومن بده ولی من جا تو بودم ۳ میلیون میدادم

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

مادرشوهرو میخوای کجا ببریبسته به جیبت دارهاگه داری ۲نداری ۱

درسته 

نه مثل مادرمه دوستام با مادرشون بودن دلم میخواست منم اینطوری دعوت میکرد چون عروسی خواهرشوهرم ما دعوتش کردیم 😑